teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KONSULTER INOM ENERGIBRANSCHEN MED INRIKTNING MOT KÄRNKRAFT

Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

KONSULTER INOM ENERGIBRANSCHEN MED INRIKTNING MOT KÄRNKRAFT

Arbetsuppgifter

Vi på Risk Pilot söker nya medarbetar inom energibranschen med inriktning mot kärnkraft. Beroende på din profil kan arbetsuppgifterna omfatta allt från projektledning till att fördjupa sig inom olika analyser. Vi är verksamma inom flera verksamhetsområden hos våra  kunder inom energibranschen, exempelvis analys, MTO (Människa, Teknik, Organisation), konstruktion, licensiering, strålskydd, avfallshantering och asset management.

Exempel på möjliga arbetsuppgifter kan vara följande:

 • Övergripande projektledning samt teknisk projektledning.

 • Kravhantering och kravuppfyllnad, där arbetsuppgifterna bland annat består i att vara projektens stöd i frågor gällande kravhantering, hur verifiering och validering av ställda krav ska genomföras samt genomförande av kvalitativa- eller kvantitativa analyser för kravuppfyllnad.

 • Säkerhetssamordning, där arbetsuppgifterna bland annat består i att vara projektens stöd i säkerhetsfrågor vilket görs i nära kontakt med projektledningen.

 • Säkerhetsanalys där arbetsuppgifterna består i att tillämpa och utveckla befintliga säkerhetsanalyser. Arbetet kan innefatta kartläggning av en anläggnings eller utrustnings uppbyggnad, framtida behov, funktion och drift, analys av drifthistorik, störningsrespons, statistiska beräkningar, samt arbete med t.ex. simuleringsverktyg och verktyg för felträds- och händelseträdsanalys.

 • Systemkonstruktion, där arbetsuppgifterna består i att hantera tekniska frågeställningar inom dimensionering av processystem och komponenter, identifiera anläggningsutvecklingsbehov samt tolka och tillämpa kravbilder.

Vårt arbete utförs till stor del i projektform i kortare eller längre uppdrag och arbetet utförs även på plats hos våra kunder.

Dina kvalifikationer

Känner du igen dig i något av följande:

 • Akademisk examen såsom

  • Civilingenjör

  • Master

  • Doktorsexamen

 • Erfarenhet från energibranschen

 • Erfarenhet av att tolka och arbeta med myndighetskrav avseende kravhantering och kravuppfyllnad

 • Vana att arbeta i projektform

 • Erfarenhet av att skriva tekniska så väl som forskningsrapporter

 • Drivande och kundfokuserad samt har förmågan att strukturera och prioritera eget och andras arbete. Stora krav ställs på självständigt arbete. God kommunikations- och samarbetsförmåga och har en god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på både engelska och svenska.

 • Trivas med att arbeta i ett litet företag med korta beslutsvägar och stort personligt ansvar

 • B-körkort

Placeringsort

Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Eftersom våra uppdrag delvis utförs på plats hos våra kunder kommer tjänsten att medföra resor.

Om Risk Pilot

På Risk Pilot arbetar vi med att hjälpa våra kunder med att skapa ett säkert och resurseffektivt samhälle. Risk Pilot är en av Nordens ledande leverantörer av tjänster inom nukleär säkerhetsanalys och tillämpar även denna erfarenhet i andra branscher såsom fordons- och transportindustrin.

En förutsättning för vår framträdande roll på marknaden är ett gott samarbete med våra kunder, spetskompetens inom våra nischområden, låg personalomsättning samt engagerad personal.

Idag är vi ett 40-tal konsulter placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi som arbetar på Risk Pilot uppskattar att arbeta med frihet under ansvar, att få möjligheten att både få fördjupa sig i teknik och se helheten och att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor. Stämningen hos oss är informell. Här är högt i tak för egna idéer och handlingsutrymmet är stort.

Just nu letar vi efter medarbetare inom energibranschen för uppdrag mot våra kärntekniska kunder.

Kontaktuppgifter för frågor

Jonas Sevrell
jonas.sevrell@riskpilot.se
Tel: 010-498 4751

Carl Sunde
carl.sunde@riskpilot.se
Tel: 010-498 4764

Maria Frisk
maria.frisk@riskpilot.se
Tel: 010-498 47 58

 

Dela detta jobb

logo
KONSULTER INOM ENERGIBRANSCHEN MED INRIKTNING MOT KÄRNKRAFT

Workspace Recruit