teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kvalitets- och miljösamordnare

Ansök nu

Kvalitets- och miljösamordnare

Vi söker nu en Kvalitets- och miljösamordnare till ett av våra kundföretag i Åstorp.

Om företaget
På Qvantum jobbar vi med att utveckla och tillverka värmepumpar. Företaget grundades 1993 och har sedan 2021 börjat på en ny spännande resa.
Från att ha haft fokus främst på den skånska marknaden, siktar vi nu på hela Sverige och Europa. Vi har utvecklat ett brett och nytt sortiment smarta värmepumpar till allt, från en vanlig lägenhet till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

För två år sedan gick ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen in i Qvantum och påbörjade den expansion som vi nu är mitt uppe i. Visionen är att tillhandahålla klimatneutral värme och kyla, till en överkomlig kostnad, till Europas storstäder.
Med friskt kapital och en fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg förväntar vi oss att Qvantum snart kommer att vara en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

I samarbete med Wikan Personal rekryterar vi en Kvalitets- och miljösamordnare till vår nya anläggning i Åstorp. Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av produktkvalitet och ett stort intresse i kvalitet- och miljöfrågor. Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
På vår Kvalitets- och miljöenhet behöver vi nu stöttning med en samordnare som kan bistå oss i nästa steg för vår nollserie.
Du kommer arbeta med att säkerställa vår produktkvalitet och förbättra vårt kvalitets- och miljöledningssystem.
Huvudsakligen innebär arbetet mycket dokumentation och uppföljning kring våra produkter och rutiner.

Längre fram kommer vi bli ISO-certifierade där du kommer spela en central roll i detta.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som vår samordnare i kvalitets- och miljöfrågor ser vi gärna att du har en utbildning i området och en bakgrund inom industriell produktion. Du är en god skribent och är van att dokumentera och skapa rutiner.
Det är meriterande om du kan arbeta i Autocad.
Eftersom vi kommer bli ISO-certifierade ser vi gärna att du har vana av att förbereda och arbeta med detta.

Som person är du strukturerad, självgående, och uppmärksam på detaljer. Du trivs i en dynamisk miljö och är inte rädd för att ständigt lära dig nya saker.

Information och kontakt
På Qvantum erbjuder vi dig en inkluderande arbetsmiljö och möjlighet att växa med oss när vi skalar upp Qvantum i Sverige och Europa. Hybridarbete och ett långsiktigt incitamentsprogram är bara några av de fördelar vi erbjuder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal AB.
Information om tjänsten lämnas av Anjé Galbe, Wikan Personal 046 - 540 85 94

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 

 

Dela detta jobb

logo
Kvalitets- och miljösamordnare

Wikan Personal AB