teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kvalitetstekniker svets

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Kvalitetstekniker svets

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu ges möjligheten att vara med och kvalitetssäkra våra fabriker i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en kvalitetstekniker till vår svetsavdelning i Markaryd. Som kvalitetstekniker hos NIBE säkerställer du produktionskvalitet vid tillverkning av värmepumpar och beredare, både i utvecklingsprojekt samt vid serietillverkning. Du driver ständiga förbättringar för att minimera felutfall och kvalitetsbristkostnader samt genomför riskbedömningar, skapar styrplaner och tar fram kontrollinstruktioner. Problemlösning och statistisk analys är en del av vardagen. Du utför även processrevisioner och hanterar avvikelser samt deltar vid övriga interna och externa revisioner. Tillsammans med övriga kollegor stöttar och utbildar du organisationen i olika kvalitetsrelaterade frågor.

Vi välkomnar Dig till ett expansivt företag som investerar för framtiden. Just nu utökar vi kapaciteten i Markaryd för att trygga tillväxten. Du erbjuds en operativ tjänst som kräver stort engagemang och närvaro. Du ingår i kvalitetsavdelningen inom NIBE AB med många kompetenta kollegor samt kontaktytor inom hela organisationen.

DIN BAKGRUND 
Du har en teknisk utbildning från högskola/universitet och/eller flera års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri speciellt inom de områden vi söker. Kunskap inom kvalitetsområdet eller produktions teknik samt arbete med ständiga förbättringar. Du har god kännedom och praktisk erfarenhet av olika verktyg för problemlösning och riskidentifiering. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande, självgående och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Tjänsten kräver god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 16 maj 2023. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Om ni önskar mer information, vänligen ring någon av kontaktpersonerna nedan. 

KONTAKTPERSONER

Christian Almquist

Gruppchef Kvalité

0433-27 30 00

christian.almquist@nibe.se

Kenneth Magnusson

Kvalitets- och miljöchef

0433-27 30 00

kenneth.magnusson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Kvalitetstekniker svets

NIBE AB