teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lager och Kvaliteskontroll

Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Lager och Kvaliteskontroll

At PowerCell we are working hard at delivering powerful hydrogen powered fuel cells and systems to our customers around the world. The demand for our products is steadily increasing and we’re at the forefront of fuel cell development. We believe in our tech and we believe in our people’s ability to deliver the best solutions for hydrogen fuel cells on the market, today and tomorrow.

PowerCell är i en spännande tillväxtfas där vi nu söker en person som ska jobba på vårt lager och hjälpa till med att se till att vi håller ordning på lagret. Vi har en rolig resa framför oss där man blir en del av en kultur som utstrålar innovation och entreprenörsskap. 
Vi är stolta över våra högteknologiska produkter där vi har full kontroll över hela utvecklingen och förändringskedjan i vår produktionsenhet som ligger med anslutning till huvudkontoret i Göteborg.

Dina primära arbetsuppgifter är att ansvara för godsmottagning, ankomstkontroll och ineveranstill lager. Arbetet innebär truckkörning både i form av lossning av godsleveranser samt inne i lagret. För att trivas i rollen som warehouse & quality control så gillar du att ha många bollar i luften och ett högt tempo. Det viktigt att du är prestigelös och gillar att lära dig nya saker samtidigt som du tar ansvar.

Krav:

  • Truckkörkort och tidigare vana att köra truck

  • Tidigare arbetserfarenhet inom lager/logistik, administration

  • Tala och skriva obehindrat i både svenska och engelska 

  • Gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning

Du kommer bli en del av ett härlig gäng med kollegor som är drivna och engagerade. Vi alla gillar att utvecklas och lära varandra samtidigt som vi har kul tillsammans.

Dela detta jobb

Lager och Kvaliteskontroll

Powercell Sweden AB