teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lageransvarig

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Lageransvarig

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Till vår lilla kund i Anderstorp söker vi nu en lageransvarig person som kan hoppa in i produktion vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som lageransvarig kommer du att vara navet i hjulet och se till att allt flyter smidigt. Du kommer att ha daglig kontakt med  leverantörer och hålla koll på logistiken för att hålla kunderna nöjda. Vi söker någon som är duktig med datorer och har lätt för att lära sig nya system. Du behöver vara noggrann och ha bra analytiska färdigheter för att hantera lagerprocesser och säkerställa att varorna alltid är på rätt plats vid rätt tidpunkt. I huvudsak jobbar du på ett lager och tar ansvar för in- och utlastning. Du lastar och lossar ute på gården med hjälp av motviktstruck. Har du jobbat i Pyramid är detta meriterande. Vid behov kommer du även att få hjälpa till i produktion t.ex med montering.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vem är du?

  • Ansvarstagande

  • Flexibel

  • Positiv

  • Ordningsam

  • Samarbetsvillig

Din erfarenhet:

  • Truckkörning

  • Lagervana

  • ERP-system

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lageransvarig är ett konsultuppdrag på heltid med start enligt överenskommelse. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos kund, men för rätt person finns goda möjligheter att sedan gå över till en anställning direkt hos kunden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

Dela detta jobb

Lageransvarig

Eterni Sweden AB