teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagermedarbetare sökes för sommarjobb hos Panduro

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes för sommarjobb hos Panduro

Vill du vara en del av ett bolag som främjar det kreativa tänkandet hos individer? Är du en ansvarstagande, flexibel och engagerad lagspelare som uppskattar varierande arbetsuppgifter? Vill du ha ett givande och roligt sommarjobb hos ett bolag som värderar en god gemenskap? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på Panduros lager och i deras produktion enligt ett roterande schema på samtliga stationer. Du kommer huvudsakligen att arbeta med packning av företagets produkter, hantering av inkommande och utgående leveranser, lastning och lossning samt registrering och dokumentering i Panduros lagersystem. Panduro använder en orderplockslösning, Pick by Voice, för att enkelt kunna hantera ordrarna. Därför är det en fördel om du har erfarenhet av detta, men inte ett krav. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Orderplockning.
  • Hantering av inkommande och utgående leveranser.
  • Lastning och lossning.
  • Registrering och dokumentering i lagersystem.
  • Truckkörning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Lagermedarbetare tycker du om att arbeta i en varierande miljö och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Som person är du engagerad och uppskattar att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, är flexibel i ditt arbetssätt samt ser lösningar hellre än problem. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och arbetar för att skapa en god arbetsmiljö för samtliga på lagret och i produktionen. Panduro värderar en god gemenskap och du prioriterar därför att bidra till arbetsplatsen med en positiv inställning.

Viktigt för tjänsten:

  • Trivas med varierande arbetsuppgifter och ha en god fysik.
  • Svenska i tal och skrift
  • Handlingskraftig och flexibel lagspelare.
  • Truckkort och med fördel B-körkort för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen.

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig över sommaren, mer specifikt vecka 25-32. Du som söker behöver vara tillgänglig för att arbeta samtliga av dessa veckor och för rätt person finns möjlighet till förlängning både på heltid och deltid efter sommaren. Din anställning inleds med en introduktion där du ges de bästa förutsättningarna för att lyckas i din nya roll. Detta kommer ske någon gång mellan vecka 19-23 och kan delas upp utifrån din tillgänglighet. 

Arbetstiderna är förlagda 07.00-15.30 måndag-fredag och du arbetar i fina lokaler beläget i anslutning till huvudkontoret i Malmö. 

ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Lagermedarbetare sökes för sommarjobb hos Panduro

Eterni Sweden AB