teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagermedarbetare sökes inför sommaren 2023

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes inför sommaren 2023

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Nu söker vi drivna medarbetare inför sommaren. Om du har truckkort och vill vara del av ett härligt gäng i sommar - då kan vi ha en perfekt tjänst för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagerarbetare kommer du arbeta hos vår kund i Alingsås med varierande arbetsuppgifter. Arbetet innebär främst godshantering, truckkörning och sortering. Du arbetar dagligen med att självständigt se till att produkterna hanteras och hamnar på rätt plats. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team med trevliga kollegor på avdelningen. 

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Truckkörning

  • Sortering

  • Inleverans

  • Orderplock

  • Lastning av gods


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har truckkort A+B och gärna D1 behörighet. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande ser vi detta som meriterande men inget krav. Det är viktigt att du är driven, trivs med att arbeta mot uppsatta mål och arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten och flexibel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid och beräknas pågå mellan v.26 och v.32. Om du endast är tillgänglig en del av perioden kan det också vara av intresse. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Alingsås.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen kontakta konsultchef Frida Lindahl via frida.lindahl@eterni.se. OBS! Ansökningar via mail hanteras ej.


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Lagermedarbetare sökes inför sommaren 2023

Eterni Sweden AB