teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ex-Change Parts är idag en av branschledarna inom försäljning och distribution av helikopterreservdelar. Från vårt lager i Borlänge supporterar vi mer än 1 600 kunder över hela världen inklusive alla större helikopteroperatörer. Vi stöder de flesta helikoptermodeller från AIRBUS HELICOPTER - BELL - MD - SCHWEIZER – SIKORSKY

Ex-Change Parts har haft en mycket positiv utveckling senaste åren, vi har en stabil ekonomisk tillväxt och efterfrågan på vår service ökar konstant, därför söker vi nu en till lagermedarbetare till vårt lager i Borlänge!

Tjänsten

Du kommer att arbeta med allt från ankomstregistrering av gods, kategorisering, dokumentation av reservdelar, plock, pack och utlastning. Arbetet sker i nära samarbete med vår logistik- och säljavdelning.

Tjänsten är heltid, dagtid med placeringsort Borlänge.

Kvalifikationer 

För att vara lagermedarbetare hos oss så behöver du vara van vid att arbeta med datorn och ha god kunskap av delar av Officepaketet.  Du behöver kunna engelska och svenska i tal och skrift. Du har arbetat på lager och har därför erfarenhet av att plocka, packa och registrera samt ta emot och skicka varor.
Meriterande är om du har ett intresse för arbetsmiljöarbete. För den som vill och är driven och engagerad så finns stora möjligheter för utveckling inom företaget.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och vill ha ordning och reda, du gillar att ibland ha repetitiva uppgifter. Du är självgående och tar gärna initiativ samtidigt som du är en lagspelare och gärna jobbar ihop med kollegorna. Du är öppen för att lära dig nya saker och sprider glädje med din positivitet! En god stämning och att ha kul på jobbet är viktigt för dig!

Titta gärna på vår hemsida för att lära känna oss: www.ex-changeparts.com

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin & Boström. Du söker tjänsten via "ansök nu". 
Vi är nyfikna på dig så sök så snart som möjligt, vi hanterar ansökningarna löpande! 


Frågor om tjänsten besvaras av Maria Lindström på tel. 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Maria Lindström

maria.lindstrom@lundinbostrom.se

 

logo

Lagermedarbetare till Ex-Change Parts

Ort
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb