teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagermedarbetare till Hozelock

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Lagermedarbetare till Hozelock

Nu söker vi lagermedarbetare på deltid till Hozelocks lager i Sisjön utanför Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten är en noggrann och flexibel person som har tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du drivs med att arbeta i en tempofylld miljö och mot uppsatta mål. Passar detta in på dig kanske vi har den perfekta tjänsten!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare på Hozelock kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att rätt varor levereras ut till kund varje dag. Du kommer att arbeta med allt på ett lager förekommande arbetsuppgifter såsom in- och utleverans, orderplock, truckkörning och sortering. Arbetet är förlagt under vardagar mellan 08:00-16:30, främst mån-ons. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har någon slags tidigare erfarenhet av lagerarbete. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är driven, självgående och kvalitetsmedveten. Självklart är du prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Du kommer hamna i ett gott team som värderar att ha roligt på jobbet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande:

  • Körkort B
  • Truckkort A+B+D1

OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett konsultuppdrag på deltid under säsong och sträcker sig primärt tom augusti månad. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Hozelock.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående rekryteringsprocessen så kontakta Frida Lindahl via frida.lindahl@eterni.se.
Du ansöker genom att registrera dig på www.eterni.se. Ansökningar via e-post hanteras ej. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Lagermedarbetare till Hozelock

Eterni Sweden AB