teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Leveransansvarig till livsmedelsföretag

Ansök nu

Leveransansvarig till livsmedelsföretag

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen eller ett tekniskt intresse? Läs då vidare om rollen som leveransansvarig till vår väletablerade kund i Malmö!

PerformIQ söker nu för kunds räkning en eller flera leveransansvariga för heltidsuppdrag där du utgår från Malmö. Denna tjänst kan antingen avse kaffe- eller livsmedelsavdelningen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara orderplock, skyltning och påfyllning av produkter, datumkontroll och hantering av kyl- och fryskedja. I tjänsten ingår även genomförandet av service och hygienkontroller.

Tjänsten passar dig som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och vill arbeta i ett expansivt familjeföretag som fokuserar på kvalité och nöjda kunder. Arbetet innebär varuleveranser till kunder runt om i Skåne.
I rollen som leveransansvarig är din arbetsmiljö stimulerande, flexibel och inkluderar daglig kontakt med flertalet kunder.

Personprofil
Vi söker dig som är serviceminded, noggrann och har en vilja att lära dig nytt. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är utåtriktad i ditt kundbemötande och att du värdesätter att bygga relationer med kunderna.

För att lyckas i rollen tror vi att du känner igen dig på följande punkter:

• Hög service- och ansvarskänsla
• En god samarbetsförmåga
• Meriterande om du har erfarenhet från merchandising inom livsmedelsbranschen
• Krav på B körkort (manuell)

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Leveransansvarig till livsmedelsföretag

PerformIQ