teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Du som pluggar eller har ett deltidsjobb och är intresserad av att jobba extra ska se hit.

Om tjänsten

Du får en återkommande visstidsanställning av Montico och ett krav är att du har en annan sysselsättning minst 50%.

Arbetsbeskrivning

De tre huvudsakliga tjänsterna som är aktuella hos företagen är:

- Truckförare: Som truckförare jobbar du med att lasta och lossa gods samt lagra in och plocka ut gods med hjälp av truck, oftast ledstaplare eller motviktstruck. Vana av truckkörning sedan tidigare är ett krav.

- Montör: På vissa företag utförs enklare montering som du antingen blir upplärd på eller följer instruktioner. På vissa företag är monteringen lite mer komplicerad och kräver att du behärskar ritningsläsning.

- Maskinoperatör: Som maskinoperatör är du ansvarig för att förse maskinen med ingående material för att sedan ta emot och packa den färdigbearbetade produkten. Enklare felsökning av orsak till maskinstopp förekommer i vissa fall.

Vi söker dig som

Är en självständig person med driv, engagemang och nyfikenhet på att lära dig nya uppgifter. Du är lojal till ditt arbete och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Makinoperatörer/truckförare

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb