teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Marinteknisk konsult

Ort
Utgår

2023-10-30

Ansök nu

Marinteknisk konsult

Erbjudande:

Marinkraft är ett litet och nyfiket företag som växer och som är måna om våra konsulter, kunder, kandidater, studenter och medarbetare. Vi är effektiva och drivna. Vi söker hela tiden synergier i våra befintliga verksamheter vilket vi tycker är roligt!

På Marinkraft har vi filosofin att du är bra på det du tycker är roligt därför strävar vi hela tiden efter "rätt person på rätt plats".

Och just nu söker vi flera båtmekaniker/marintekniker till flera olika uppdrag som vill vara med och utvecklas med oss. Som mekaniker/marinteknisk konsult hos oss på Marinkraft får du möjlighet att ta stort ansvar och delta i utvecklingsarbetet i företaget och utmana din kompetens inom båtar och båtmotorer. Våra mekaniker behöver ha ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra mekaniker arbetar självständigt.

Du kommer jobba som konsult hos våra kunder, jobba med service och reparation, installation, marinelektronik samt felsökning av motorer samt motormontering.

Vem är du?

Vi söker dig som är självgående, älskar att skruva och gillar att utmana dig själv!

Vi söker dig som har god arbetslivserfarenhet av marintekniskt/mekaniskt arbete och ett genuint intresse för teknik. Du är serviceorienterad, flexibel och självgående. Du gör ditt bästa för god stämning på arbetsplatsen och är ödmjuk i din roll.

Om jobbet:

Som konsult hos oss kommer du representera Marinkraft ute hos våra kunder och vara med och bidra till en härlig kundrelation. I dessa konsultuppdrag kommer du få lära dig nya saker, samtidigt som du kommer utmana de kunskaper du redan har. Beroende på ditt intresse kan resor både in och utrikes förekomma, tillsammans med utbildningar där du får kunskapen att lösa nya problem. De arbetsuppgifter som kommer med uppdraget varierar från installation av marinelektronik till underhåll av olika båtmotorer etc.

Kvalifikationer:

  • Har vana av att hantera fritidsbåtar

  • Du är serviceorienterad, flexibel, självgående och van vid att prioritera när det händer mycket på en gång.

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  • Har systemkunskap inom marina system

  • Har B- körkort

Meriter:

  • Kunnig inom marinelektronik, eller erfarenhet vi bedömer likvärdig

Övrigt:

För mer information om Marinkraft, besök gärna www.marinkraft.se

Personligt brev är inte ett krav hos oss när du söker jobb på Marinkraft. Till en början räcker det med ett uppdaterat CV.

Ansökningsförfarande:

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

Marinteknisk konsult

Marinkraft Bemanning Sverige AB