teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Maskinkonstruktör till internationellt företag i Umeå!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Maskinkonstruktör till internationellt företag i Umeå!

Söker du nya utmaningar och vill driva projekt från start till mål? Då har du hittat rätt! Vi söker för vår kunds räkning en maskinkonstruktör till deras team inom produktintegration. Här blir du del av ett ambitiöst och framåtsträvande team som sätter kunden i fokus! Du får ett omväxlande arbete med klassiskt konstruktionsarbete på kontor och resor med praktiskt arbete i fält. Sök redan idag, urval sker löpande!

Stad: Umeå

Jobbkategori: Technology

Roll: Maskiningenjör

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Vi letar efter

 • Har en avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande utbildning, alternativt motsvarande erfarenhet

 • Har något års erfarenhet av konstruktion, maskinteknik eller annan likvärdig erfarenhet

 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, detta då språk används i det dagliga arbetet

 • Har B-körkort

Har du tidigare erfarenhet av mekanisk konstruktion, fordonshydraulik och elektronik är det meriterande.

Vi söker dig som är

 • Problemlösande

 • Strukturerad

 • Självgående

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Umeå

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är då vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Job duties

I rollen som maskinkonstruktör inom produktintegration kommer du att tillhöra ett familjärt företag där det råder god stämning mellan kollegor och avdelningar. Företaget är idag ledande i sin branch och strävar konstinuerligt efter nytänkande processer, högsta kvalité på deras produkter och med kunden i fokus. Tjänsten är placerad i Umeå och innebär resor, främst inom Europa, men där övriga delar av världen kan förekomma.

Du erbjuds

 • Frihet under ansvar och arbete med korta beslutsvägar

 • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget

 • Spännande företagsresor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

I denna roll kommer du att arbeta med att hitta skräddarsydda lösningar inom mekanik, hydraulik och elektronik, och framgent axla det tekniska ansvaret för flera områden. Det innebär att du har möjlighet att vara med på hela resan, från projektstart till färdig produkt.

I arbetet ingår det att arbeta med flera parallella projekt, med kort utvecklingstid mellan projektstart och färdig produkt. Vidare innebär rollen att upprätthålla långvariga kundrelationer då tjänsten innebär att ha direktkontakt med kunder och andra samarbetspartners både i Sverige och i andra delar av världen. Du kommer att få möjligheten att bygga upp ett globalt kontaktnät och har frihet att själv planera, styra och rapportera pågående samt kommande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 • 3D-scanning

 • Faktainsamling

 • Prototypmontering

Dela detta jobb

Maskinkonstruktör till internationellt företag i Umeå!

Academic Work