teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Maskinoperatör (Blandarskötare till betongstationen)

Ansök nu

Maskinoperatör (Blandarskötare till betongstationen)

Om företaget
Starka är ett självständigt privatägt företag i tredje generationen som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter. Dom har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av betongelement, stödmurar och markkomplettering. Dom är oerhört stolta över deras historia och dess material. Starka skapar hållbara miljöer i betong. Koncernen omsätter ca 600 miljoner och har ca 300 anställda. Deras vision är att leverera hållbara produkter till hus, anläggningar samt till vackra utemiljöer. Dom har anläggningar i Kristianstad, Arboga och Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter
I samarbete med vår kund Starka som är i en spännande expansiv fas söker vi nu en Betongblandare till deras fabrik i Ängelholm. Arbetsuppgifterna innebär att hantera och ansvara för tillverkning av betong i betongblandaren samt utföra löpande service, underhåll och städning i fabriken. Du kommer att ansvara för att leverera färdigblandad betong till varje avdelning i fabriken med motviktstruck. Du ansvarar även för beställning och leverans av material som kommer till fabriken.

Din profil
Vi ser att du: - Har vana av maskinarbete och inom industri. - Är en händig person med logiskt tänkande som inte är rädd för att ta i och lösa problem. - Datorkunskap. - Du har truckkort och god vana att köra motviktstruck. - Meriterande med traverskort. - Moped eller Bilkörkort är ett krav (A1 eller B) - Du trivs i att jobba under ett högt tempo och med många bollar i luften. Vi ser att du är en positiv person som har lätt för att samarbeta och tar ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du har en god fysik och tycker om att jobba fysisk men även med praktiska moment. Arbetstiden är Dagtid/Heltid. Måndag - Fredag kl. 07.00-16.00. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa områdeschef Emma Ojala 035 - 41132. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Maskinoperatör (Blandarskötare till betongstationen)

Premier Service AB