teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Material- & lageransvarig VA SYD

Ansök nu

Material- & lageransvarig VA SYD

Vill du vara den som hjälper oss att starta upp, strukturera och förvalta vårt nya lager? Har du sinne för ordning och reda och är bra på att bygga och förvalta struktur? Då ska du läsa mer om denna roll som Material & lageransvarig!  

Det här handlar jobbet om

Som material- och lageransvarig på Produktionsavdelningen, VA SYD kommer du ha en central roll i underhållsarbetet, på både kort och lång sikt. Du får vara med från start och bygga upp en fungerande struktur för material, reservdelar och lager som du sen förvaltar över tid.

I rollen som material- och lageransvarig ansvarar du för att:

 • genomföra inköp, lagerhållning och registrering av reservdelar

 • strukturera material/lagerhållning

 • upprätta och förvalta lager i underhållssystem

 • medverka vid upphandlingar

 • korrekt lagersaldo och avstämning med leverantörer 

Vi erbjuder

Tjänsten är placerad i Malmö men arbete kan komma att utföras på andra anläggningar i våra medlemskommuner. Du tillhör gruppen Mekanik och kommer rapportera direkt till gruppchef och dina närmaste kollegor består av mekaniker och planeringsingenjör. Gruppen är en av fyra grupper i enheten Underhåll, enhetens ansvar är att planera och genomföra underhållsarbete på våra produktionsanläggningar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla arbetssätt inom drift och underhåll, 5S samt utveckling av säkerhet och produktionsstyrning. Du förväntas bidra till enhetens goda resultat och utvecklande arbetsklimat samt samarbeta med övriga enheter i Produktionsavdelningen.

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande jobb med engagerade kollegor. Vi värnar om våra medarbetare och satsar på delaktighet och utveckling samt balans mellan arbete och fritid. Du har flextid och möjlighet att avsätta en friskvårdstimme i veckan för träning på arbetstid.

Vem är du?

Vi tror att du är driven, ansvarstagande, med ett stort ordningssinne och att du verkligen gillar utmaningarna du ställs inför både i uppbyggnadsfasen och drivandet av lager. Du har lätt att samarbeta och trivs med att arbeta både i grupp och ensam. 

Om din bakgrund: 

 • erfarenhet av arbete med reservdelshantering och förrådsverksamhet eller liknande arbetsuppgifter

 • datorvana, gärna från att arbeta i underhållssystem

 • erfarenhet av truckkörning

 • B-körkort är ett krav

 • erfarenhet från underhållsverksamhet i industriell miljö är meriterande

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Välkommen med din ansökan!

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:

 • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030

 • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025

 • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025

 • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025

 • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030

 • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025  

Övrig information

På VA SYD arbetar vi med en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att alla sökande bedöms utifrån samma kriterier och prioriterade kompetenser. Våra intervjuer fokuserar på de kompetenser som är viktiga för rollen, vilka inkluderar yrkesmässig erfarenhet, kunskap och beteenden. Vi har tagit bort det personliga brevet från vår process och ber dig istället att kortfattat motivera varför du söker jobbet och besvara några urvalsfrågor som utgår från kraven i rollen. På så sätt sparar vi både din och vår tid genom att det blir tydligt för dig vad du ska fokusera på, och vi kan matcha rätt kandidat för rollen och göra ett effektivt och rättvist urval. 

Som sökande till VA SYD kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Vissa av våra anställningar kan även innebära en krigsplacering. 

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

 

Dela detta jobb

Material- & lageransvarig VA SYD

VA SYD