teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu söker vi materialhanterare till våra industrikunder i Mjölby med omnejd.

Om tjänsten

Du blir anställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till något av företagen, som är verksamma inom tillverkande industri. För personer som fungerar bra finns möjlighet att bli övertagen av företagen, alternativt bli tillsvidareanställd via Montico.
Arbetet sker på plats hos företagen och skiftarbete förekommer.

Arbetsbeskrivning

Som materialhanterare kan du antingen huvudsakligen köra truck, eller så kombinerar du truckkörning med manuellt plock- och packarbete där du förser produktionslinor med material.

Vi söker dig som

För samtliga tjänster krävs körkort & tillgång till bil.
Som materialhanterare krävs att du har truckkort A1-4 samt B1-6 och erfarenhet av truckkörning. Meriterande är även truckkort C2 & D1.

Som person ser vi gärna att du har en vilja att lära dig nya saker och förmåga att ta egna initiativ. Vidare är det en stor fördel om du trivs med att samarbeta och bidrar med positiv energi till dina kollegor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

logga

Materialhanterare sökes

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb