teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Materialplanerare

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Materialplanerare

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både rationell och högkvalitativ produktion.  

Nu söker vi en driven och serviceinriktad materialplanerare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. 

OM TJÄNSTEN

Vi har stort fokus och intresse av en rationell produktion och förstärker nu vår planeringsavdelning med en ny materialplanerare, med inriktning på internförsäljning. Idag har vi närmare 800 personer som arbetar i direkt produktion med allt från svetsning, plåtarbete och målning till montering av värmepumpar och kaminer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med orderläggning, tillgänglighet av material, prissättning, fakturering, registrering och frisläppande av ordrar. I ditt arbete ingår även transportbokning och prognoshantering. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga planerare, leverantörer och inköpare.

DIN BAKGRUND

Vi söker en självgående person med god administrativ och datavana. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad, noggrann, har ett gott tålamod och är van vid högt tempo vid arbetstoppar. Erfarenhet från producerande företag samt relevant utbildning är ett plus men inget krav. Har du erfarenheter från Excel, XA är det meriterande. Eftersom vi är en global koncern behöver du behärsk svenska och engelska väl i både tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 31 mars 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Annelie Nielsen

Ansvarig för materialplanering

0433-27 30 00

annelie.nielsen@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

 

 

Dela detta jobb

logga
Materialplanerare

NIBE AB