teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mätningsingenjör till Kretslopp och vatten

Ort
Utgår

2023-05-30

Ansök nu

Mätningsingenjör till Kretslopp och vatten

Arbetsbeskrivning

Göteborg befinner sig i den mest omfattande utvecklingen i modern tid. Nu behöver vi dig och din kunskap för att göra hållbara vardagar - idag och i framtiden. Enheten för geografisk information är Kretslopp och vattens experter på geografisk data och mätning med tillhörande stödsystem. Vårt arbete går ut på att dokumentera och skydda viktig infrastruktur i takt med att staden växer.

Som mätningsingenjör hos oss så kommer du arbeta med allt i från inmätning, utsättning, avvägning till redovisning av vatten- och avloppsavledningar och av våra anläggningar. Vi stödjer utbyggnationer i hela staden vilket innebär att du ena dagen befinner dig vid korsvägen för att andra dagen besöka Torslanda, och ibland hinner du med flera olika platser redan innan lunch. Med andra ord är hela staden din arbetsplats och du kommer ha mycket varierande dagar med flera kontaktytor, både internt och externt. Utöver att utföra projekteringsinmätningar inför kommande VA-projekt, agerar du vara stöd vid projektplanering och utförande gällande framtagning av andra aktörers infrastruktur.

Vi använder moderna mätinstrument och har väl beskrivna arbetsrutiner. När du börjar arbeta hos oss blir du tilldelad en mentor och handledare som agerar extra stöd under dina första månader. Teamet har lagt upp ett roterande schema så att vi alla är insatta i samtliga arbetsuppgifter, och får en bredd inom vår specialistkunskap.

Vi tillämpar löpande urval, så sök redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Högskole- eller YH-utbildning som kartingenjör, mätningsingenjör eller GIS-ingenjör.
• B-Körkort.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som mätingenjör och/eller har erfarenhet från anläggnings- eller VA-verksamhet.

I vårt arbete med att skydda viktig infrastruktur behöver du vara en person som ser till att ditt arbete blir utfört korrekt och med största möjliga precision. Här lämnas ingenting åt slumpen! Våra arbetsdagar styrs av stadens behov vilket ställer krav på vår flexibilitet, samtidigt som vi ser att du behöver kunna använda din tid effektivt genom att du arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Vi är ett litet team som arbetar nära varandra, så att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap, säkerhetsprövning från SÄPO samt godkänt alkohol- och drogtest.

Övrig information

Som tillsvidareanställd på Kretslopp och vatten kommer du att bli krigsplacerad inom ramen för Kretslopp och vattens roll i totalförsvaret.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med vatten, avlopp och avfall bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle som möjliggör för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är ”Vi gör det lätt att leva hållbart” och vårt jobb är viktigt på riktigt.
Göteborg växer som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till staden genom att bygga och underhålla staden under marken. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Vi arbetar även med att se till att det avfall som göteborgarna genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi arbetar långsiktigt med göteborgarens medvetenhet och beteende kring kretslopp och användningen av dricksvatten.
Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag – både när vi planerar och utför arbetet.
Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna www.goteborg.se/kretsloppochvatten eller följ oss på Facebook eller Linkedin.

Dela detta jobb

Mätningsingenjör till Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad