teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Mecon Bygg AB söker en Arbetsledare

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Mecon Bygg AB söker en Arbetsledare

Mecon Bygg AB söker en Arbetsledare

Tjänstebeskrivning & erbjudande
I takt med att Mecon Bygg AB expanderar söker vi nu en arbetsledare inom nyproduktion av bostäder.
Trivs du i en roll med stor variation och mycket problemlösning? Vill du komma till ett företag som värnar om utveckling? Sök då rollen som arbetsledare hos Mecon Bygg AB!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Som arbetsledare hos Mecon Bygg arbetar du med planering och förberedelser för att skapa ordning i produktionen. Tjänsten innehåller mycket problemlösning och samarbete med UE. Du planerar för god säkerhet och bevakar att regler och arbetsrutiner för arbetsplatsen efterlevs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Löpande kontakt med platschefer och leverantörer.
- Rapportering av framdriften på arbetsplatsen.
- Samordna projektets olika delar med UE genom uppstartsmöten, inskrivning av personal, arbetsberedning, genomgång av riskanalyser, tillstånd heta arbeten etc.
- Upprätta tidplan inkl. leveransplan och beställning av material.
- Samordna, leda och följa upp produktionen och dokumentation.
- Genomföra och/eller delta vid KMA-ronder.
- Löpande administration.

Hos Mecon Bygg AB har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra.
Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar.

Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Personprofil
Hos oss på Mecon Bygg AB väger dina personliga egenskaper tungt och för att passa in hos oss bör du vara engagerad, affärsmässig, relationsskapande, drivande och lösningsorienterad.

Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt branscherfarenhet från husproduktion. Vi ser att du tidigare har arbetat i ledande position som arbetsledare eller förman. Vidare har du god kunskap inom entreprenadavtal och juridik. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som arbetsledare på Mecon Bygg AB.

Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7–16
Plats: Arbetsområde Storstockholm, huvudkontor på Lindetorpsvägen 11 i Johanneshov

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10. Ansvarig rekryterare har semester 7 juli-6 augusti. Urval påbörjas 7 augusti.

Välkommen in med din ansökan!

Företagspresentation
Mecon Bygg AB bildades 1999 och arbetar med stora totalentreprenader i form av flerbostadshus i Stockholm & Uppsala. Företaget präglas av affärsmässighet med en platt och effektiv organisation med korta beslutsvägar.
Framgången har bland annat präglats av en långsiktig relation med beställaren, gedigen byggkunskap, förmågan att se projektets hela ekonomi även utifrån beställarens perspektiv, konkurrensutsättning av UE och internationella inköp.
Mecon Bygg AB omsätter 750 miljoner och är moderbolaget i en koncern bestående av flera företag med totalt 45 anställda. En del av koncernen är Mecon bostad som utgör en mindre del av verksamheten som är under utveckling som projekterar och producerar bostäder i egen regi.

 

 

Dela detta jobb

logo
Mecon Bygg AB söker en Arbetsledare

PerformIQ