teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu söker vi mekaniker till Ovako Bar AB i Boxholm

Ovako tillverkar rent, högkvalitativt specialstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Ovakos stål möjliggör produkter som är lätta, tåliga och klimatsmarta.
Företagets hållbarhetsambition är hög och produktionen är koldioxidneutral sedan januari 2022 och baseras på återvunnet stål och fossilfri el. Ovako har cirka 2 900 anställda i
mer än 30 länder, mekanikertjänsten ingår i produktionsflödet Smedjebacken-Boxholm och tjänsten är placerad i Boxholm. På Ovako i Boxholm arbetar idag ca 230 personer.

Om tjänsten

Du blir visstidsanställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till vår kund. Det finns goda möjligheter att bli övertagen
av kunden alternativt så kan du bli tillsvidareanställd via Montico efter visstidsanställningen.
Arbetet sker ute hos kund och innebär skiftgång.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer och renoveringar. Även svetsning med olika metoder ingår
samt att besikta anläggningar enligt uppgjort schema. Det är också viktigt att hålla god ordning och att man i varje moment sätter säkerheten först.
Arbetet är förlagt till 5-skift.

Vi söker dig som

Har körkort och tillgång till bil.
Du är en person som helst har tidigare erfarenhet av industri-/verkstad alternativt att du tycker om att meka och skruva på fritiden.
Du kan t.ex. ha jobbat inom fordonsbranschen som bilmekaniker eller liknande. Önskvärt att du har maskinteknisk utbildning/erfarenhet.
Du vill lära dig och utvecklas i arbetet, du har god samarbets- och initiativförmåga och är serviceinriktad.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Mekaniker till Ovako i Boxholm

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

Dela detta jobb