teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mekanikkonstruktör till Contura

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Contura

Vill du jobba med ett varumärke som är ett av de ledande i Europa och vara med och utveckla nästa generations braskaminer och skorstenssystem? På Conturas huvudkontor i Markaryd arbetar du med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.

Nu söker vi en innovativ och ansvarstagande mekanikkonstruktör som vill arbeta med att utveckla brasvärmeprodukter tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet på utvecklingsavdelningen som präglas av gemenskap och engagemang. Du blir en av flera professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt som i huvudsak rör brasvärmeprodukter. Arbetsområdet är brett och spännande med tyngdpunkt på mekanikkonstruktioner. Utöver konstruktionsarbete på 3D-CAD, deltar du i experimentell verksamhet och har ett nära samarbete med våra produktionstekniker.   

DIN BAKGRUND

Vi söker en entusiastisk och innovativ konstruktör/ingenjör med lämplig bakgrund och med kunskap inom mekanik och gärna även plåtbearbetning. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Vi ser även att du är engagerad, målmedveten, ansvarstagande och känner dig väl hemma med vår filosofi som bygger mycket på ”frihet under ansvar”.   

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 30 juni 2023. Ansökan sker på vår webbsida www.nibe.se under lediga jobb. Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta någon av kontaktpersonerna nedan. 

OM CONTURA OCH NIBE 

Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr/år, och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning.

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med närmare 1 750 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustnin, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och cirka 21 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Bo Nilsson

Utvecklingschef Contura

0433- 27 51 00

bo.nilsson@contura.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Mekanikkonstruktör till Contura

NIBE AB