teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi har också genomfört uppdrag på andra platser i landet och världen. Lundin & Boström fick utmärkelsen Årets Nyföretagare 2011.

Plats: Borlänge

Sista ansökan: 2023-05-28

Till vår kund i södra Dalarna söker vi nu en Montör som skall vara företagets ansikte utåt.

Våra produkter tillverkas i vår produktion i Dalarna och du kommer att arbeta med uppsättningsarbete av tillverkade specialprodukter. Arbetet är mestadels förlagt till Stockholm och Mälardalen så med andra ord är arbetet inte på plats i produktionen.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för detaljer. Du beskriver dig själv som lättlärd och du klarar av att fatta egna beslut. Det är viktigt att du är noggrann då produkterna är av högsta kvalité, därav ställs det krav på dig som individ för att leva upp till kundernas förväntningar. För att tycka om jobbet så behöver du vara van och inspireras av att ibland ha tuffa deadlines. Vår kund har kollektivavtal och erbjuder en anställning i ett framgångsrikt företag som varit i branschen under väldigt många år. Du blir anställd direkt av vår uppdragsgivare.

Välkommen med din ansökan! 

Låter tjänsten intressant så söker du den på lundinbostrom.se. Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51, sista ansökningsdatum är 2023-05-28. Ansök snarast då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Ansvarig rekryterare

Peter Boström

peter.bostrom@lundinbostrom.se

logo

Montör av Snickerier

Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb