teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Montör inom fordon

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Montör inom fordon

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Är du en person som gillar montering och teknik? Med frihet under ansvar? Då är detta jobbet för dig!

Du kommer att jobba med montering inom fordonsindustrin och kommer att få utbildning på plats. Du kommer att jobba med engagerade kollegor, så det krävs att du är en bra lagspelare, men även bra på att jobba enskilt. Du kommer att bli en viktig person i teamet och för rätt person så finns utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Som person bör du vara intresserad av att meka och ha en del praktisk erfarenhet. Att ha tekniskt kunnande är meriterande. Vi ser gärna att du är en positiv person som är engagerad i ditt arbete och jobbar bra i lag. Men som även kan prestera individuellt. B-körkort och bil är ett krav.

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa områdeschef Emma Ojala tel. 0722 - 40 99 57 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 11/5 - 2023. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Montör inom fordon

Premier Service AB