teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Montör NOTE

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-23

Ansök nu

Montör NOTE

Din nya tjänst
Nu kan Thalamus erbjuda dig ett långt uppdrag hos vår kund NOTE i Norrtälje.

NOTE behöver fler trevliga och duktiga operatörer/montörer till sin spännande industri. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera ett antal maskiner i ett renrum. I tjänsten ingår även avsyning, viss montering och testning.

Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Du kommer vara anställd av Thalamus och uthyrd till vår trevliga kund.

Du arbetar på ett populärt 3-skift vilket innebär arbete dag, kväll och vissa lördagar.
Mycket viktigt är att du kan ta dig till arbetsplatsen. Detta kräver att du bor inom cykelavstånd eller har körkort. Personerna vi söker får gärna ha arbetslivserfarenhet och vår kund står beredda att lära upp dig på plats.
Vi söker både dig som är i början av din karriär OCH dig som har arbetat inom industrin i några år.

Att vara anställd på Thalamus innebär bland annat månadslön, kollektivavtal, försäkringar med mera. Läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se

Din bakgrund
Rätt person bör ha studerat teknik, industri, El-tele på gymnasienivå eller motsvarande och har troligen arbetat några år. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av montörsjobb, på en industri eller liknande.
För tjänsten krävs svenska och en del engelska.
Din personlighet, engagemang och intresse för att lära dig arbetsuppgifterna är klart viktigare än din utbildning och erfarenhet.

Du som person
Dina personliga egenskaper spelar stor roll. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du gillar att ha många arbetsuppgifter samtidigt och att ha kontroll på verksamheten omkring dig.

Du är med fördel:

  • Noggrann, självgående och nyfiken
  • Trivs med flera arbetsmoment samtidigt
  • Teknikintresserad och vill lära dig mer om det

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 19/5-23.
Vid frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag beläget i Alvik strand.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

 

Dela detta jobb

Montör NOTE

Thalamus AB