teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MONTÖR SOM VILL SKYDDA LIV SÖKES TILL GÖTEBORG

Företag Safetyrespect AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

MONTÖR SOM VILL SKYDDA LIV SÖKES TILL GÖTEBORG

Vill du också arbeta med att skydda liv? Är du en lagspelare som vill ha kul på jobbet? På SafetyRespect går vi till jobbet varje dag för att byggarbetarna hos våra kunder ska kunna jobba säkert och komma hem till sina familjer. Vi söker nu dig som vill arbeta som montör hos oss i Göteborg.

Vi behöver nu fylla på med ytterligare en positiv person som kan montera våra fallskydd ute på kundernas byggprojekt. Vi söker en händig, pålitlig och trygg person som respekterar och känner sig bekväm på höga höjder. Du gillar fysiskt arbete utomhus året om, är noggrann och har ett sinne för ordning och reda.

När du blivit fullt utbildad som fallskyddsmontör axlar du rollen våra kunder efterfrågar – en expert på fallskydd för byggarbetsplatser. Du blir en del i ett team ute på arbetsplatsen som ansvarar för att skydden blir korrekt monterade så du behöver vara en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra hellre än att arbeta självständigt. Du kommer ibland att få hjälpa till på logistikavdelningen med plock och paketering samt hantera returer av inkommande material såväl som med in- och utleveranser.

Du är en positiv och serviceinriktad person som alltid ser lösningar och tillsammans med dina kollegor vill ge kunden en trygg och säker leverans av de bästa lösningarna på marknaden för sina anställda.

KOMPETENSKRAV
• God fysik
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• Gymnasieutbildning
• B-körkort

MERITERANDE
Tidigare erfarenhet inom byggbranschen, montage samt praktiskt arbete på tak eller liknande är meriterande likväl som truckkort. Övernattning på annan ort förekommer så du behöver kunna vara borta från hemmet då och då under några dagar.

ANSTÄLLNING
Tjänsten är på heltid 7-16 med placering i Göteborg och start så snart som möjligt. Vi behöver också extrapersonal/timanställda på deltid så sök även om du inte kan arbeta heltid om du är intresserad.

ANSÖKAN
Maila din ansökan inklusive CV och personligt brev till suzanne.tynelius@safetyrespect.se.
Har du frågor så skicka ett mail till suzanne.tynelius@safetyrespect.se.
Då det är semestertider nu så återkommer vi till dig så snart vi kan i augusti.

Dela detta jobb

MONTÖR SOM VILL SKYDDA LIV SÖKES TILL GÖTEBORG

Safetyrespect AB