teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Montör till Cibes i Gävle

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Montör till Cibes i Gävle

Montör till Cibes i Gävle

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en händig lagspelare som letar efter ett utvecklande arbete? Då kan det här vara någonting för dig!

Till Cibes söker vi nu en driven montör. Cibes tillverkar hissar och i denna roll kommer du att arbeta med olika delar i monteringen av dessa. Arbetsuppgifterna kan variera och du arbetar efter instruktioner både självständigt samt tillsammans med andra i grupp.

Personprofil
Vi söker dig som är en ansvarsfull och noggrann lagspelare. Vidare är du lyhörd och har lätt för att följa instruktioner. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av någon form av montering och/eller andra liknande arbetsuppgifter samt tycker om att arbeta praktiskt. Flytande svenska är ett krav.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-tors 07.00-15.45, fredag 07.00-14.30
Plats: Gävle

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sofie Lindström på mailadress sofie.lindstrom@performiq.se

Företagspresentation
Cibes hissar designas och tillverkas i vår fabrik i Sverige men säljs i över 70 länder via våra dotterbolag och vårt nätverk av 200 certifierade återförsäljare. Företagets huvudkontor och fabrik ligger samlade under ett och samma tak i Gävle så att vi har full kontroll över produktkvalitet, våra kärnvärden och vårt varumärke. Genom åren har Cibes Lift Group sålt och installerat över 50.000 hissar, som används av miljoner människor över hela världen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Dela detta jobb

logo
Montör till Cibes i Gävle

PerformIQ