teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MONTÖR TILL DOORWAY

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

MONTÖR TILL DOORWAY

Om tjänsten
Söker du efter en rolig tjänst med variation? Där du varje dag kan känna yrkesstolthet och vara med och säkerställa ett gott slutresultat?
I rollen som montör kommer du vara med och montera dörrar både på stora och mindre byggen samt ombyggnationer. Rollen går ut på en helhetslösning gällande dörrmontering och det är din uppgift att se till att arbetet utförs med god kvalitet. Tjänsten är på heltid och du utgår från Jönköping men projekten finns över hela landet så resande med övernattning ingår i tjänsten.

 

Doorway är ett expansivt och spännande företag som laddar för en spännande framgångsresa. Du kommer att ha ett tiotal härliga kollegor på kontoret i centrala Jönköping. Doorway erbjuder vidare många goda personalförmåner, bland annat tjänstebil, friskvård, mobiltelefon och verktyg av god kvalitet.

 Vem är du?
 I rollen som montör söker vi framför allt dig som är engagerad och driven person som motiveras av att utföra ett arbete med god kvalitet. För att trivas i rollen har du antingen jobbat inom bygg, industri. Har du viljan kan vi ge dig kunskapen. Det är en fördel om du öga för detaljer och för att kunna se till att arbetet utförs enligt ritning och enligt önskat resultat.

För den här tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och har en stolthet i att utföra ett gott arbete. Du blir en del av en mindre arbetsgrupp på totalt tre personer och du svarar mot din arbetsledare.

Vi önskar att du har följande:
B-körkort, (tjänstebil ingår)
Har ett gott öga för detaljer
Trivs med fysiskt arbete

Om verksamheten
 Doorway har öppnat dörren till en helt ny spelplan inom dörrhantering i byggprojekt. Med ett unikt helhetsåtagande på marknaden kommer vi förenkla erbjudandet vid installation av dörrmiljöer genom att erbjuda såväl dörr, låsmekanik, listning samt installation. 
Se det som en one-stop-shop för alla dina dörrar, oavsett om det gäller klassade säkerhetsdörrar i stål eller vackra innerdörrar i trä. Doorway tar fullt ansvar för hela din dörrmiljö och dessutom fullt garantiansvar. En kontakt. En garanti. En enda dörr att öppna. Välkommen in!

 Doorway är en del av Prosero Security Group, Nordens ledande säkerhetsföretag med verksamheter inom en rad olika branscher. I koncernen återfinns även den starka aktören Passéra som erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar för verksamhet och fastighet. Är du intresserad av att läsa mer? Tveka inte att besöka vår hemsida www.doorway.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
MONTÖR TILL DOORWAY

Workspace Recruit