teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du erfarenhet inom något eller några av dessa områden är du välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du blir anställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till Väderstad AB. Det finns goda möjlighet att bli övertagen av Väderstad, alternativt blir du tillsvidareanställd via Montico.

Arbetet sker på plats hos Väderstad AB och skiftarbete förekommer.

Arbetsbeskrivning

På Väderstad har de olika krav på erfarenhet på de olika avdelningarna, en del avdelningar ser gärna att du har tidigare monteringserfarenhet medan du på andra avdelningar kommer långt med en vilja till utveckling och driv kombinerat med teknik- och mekintresse.

Som montör arbetar man med montering både med och utan ritning utifrån uppsatta mål.

Som materialhanterare jobbar du antingen med att främst köra truck, eller så har du en roll som också innehåller manuellt plock- och packarbete där du förser produktionslinor med material.

Vi söker dig som

För samtliga tjänster krävs att du har körkort, traverskort och erfarenhet av att arbeta inom industri. Se nedan punkter för krav och önskemål för respektive tjänst.

  • Söker du till montör är det meriterande om du har vana att jobba med hydraulik och tidigare har monterat eller mekat med fordon.

  •  
  • Söker du till materialhanterare krävs att du har truckkort A1-4 samt B1-6 och erfarenhet av truckkörning. Meriterande är truckkort D1.

  •  

Väderstad AB jobbar utifrån ledorden pålitlig, innovativ, yrkeskompetens och tillgänglig. Ledorden är en stor del av företagets kultur och det är viktigt att du kan arbeta utifrån dessa.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Montörer och materialhanterare sökes till Väderstad AB

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb