teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Actil Warehouse Trucks AB söker just nu efter montörer. Om du har ett tekniskt intresse och viljan att utvecklas kanske vi har jobbet för dig. Hos Actil Warehouse Trucks arbetar du självständigt och utmanas ständigt till utveckling.

Om tjänsten

Actil Warehouse Trucks AB löser lager- och logistikutmaningar hos kunder i Sverige, Europa och övriga världen med smarta, högkvalitativa och kundanpassade eltruckar. Genom moderna produktionsmetoder och en bra laganda uppnås en god kapacitet på en effektiv lokalyta om ca 4000 kvm i egna lokaler i Vreta Kloster utanför Linköping. Merparten av tillverkningen är inriktad på ståstaplare, sittstaplare, låglyftare, plocktruckar och ledstaplare. Specialtruckar upptar ca 25% av produktionen och genom nära samarbete mellan konstruktions- och produktionsavdelningen är ingenting omöjligt.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten är i ett expansivt skede och söker nu dig som vill arbeta som montör. Ritningsläsning förekommer i arbetet vilket gör det nödvändigt att ha kunskap inom detta.

Arbetet är förlagt till dagtid med arbetstider enligt nedan:
Måndag - Torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 14.0

Vi söker dig som

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har god arbetsmoral. För att lyckas i rollen bör du ha vana från industrin, av Mekaniskt eller tekniskt arbete. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp och räds inte utmaningar och problemlösning. För att kunna ta sig till arbetet krävs körkort och tillgång till bil. Se Punkterna nedan för vidare krav och önskemål för tjänsten:

Krav:
- Truckkort.
- Traverskort.
- Har kunskap inom el-/elautomation och minst ett års erfarenhet av att montera och koppla el-/automationsutrustning.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.
- Förstå ett el-schema eller hydraulritning.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Montörer till Actil Warehouse Trucks

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb