teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Nimbus söker fastighet- och servicemedarbetare!

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Nimbus söker fastighet- och servicemedarbetare!

Om företaget
Nimbus Group är en av Nordens ledande tillverkare av fritidsbåtar. Koncernen har ca 400 anställda och omsätter 1,5 miljard svenska kronor. Huvudkontoret ligger i Göteborg och den största svenska produktionsenheten ligger strax utanför Mariestad. Varumärken som tillverkas inom Nimbus Group är Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. Nimbus kärnvärden är: Design, kvalitet, komfort, säkerhet och miljö. Nimbus Group är börsnoterat och investmentbolaget R12 AB har fortsatt ägarmajoritet. R12 fokuserar på förvärv och utveckling av starka Skandinaviska varumärken och högkvalitativa produkter. För mer information se www.nimbus.se samt www.r12kapital.se.

Dina arbetsuppgifter
Motiveras du av att ha frihet under ansvar och av att ge service till dina kollegor i världsklass? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för maskin- och delar av fastighetsunderhåll? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med anställning hos Premier, men för rätt person är tanken att det ska övergå till en anställning hos Nimbus.

Din profil
I rollen på Fastighet & Service är dina arbetsuppgifter väldigt varierande men i huvudsak reparation av handmaskiner - och delar av fastighetsunderhåll så som service på damsugaranläggning och byte av ventilationsfilter. Du rapporterar till Fastighet/Underhållsansvarig.

Vi söker dig som är händig, tekniskt intresserad och har ett eget driv till att få saker gjorda. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du vågar tänka utanför boxen och fokuserar på att hitta lösningar, samt har en prestigelös inställning som gör att du tänker nytt och vågar prova dig fram. Som person tror vi att du är nyfiken på att lära dig och utvecklas, lyhörd och ödmjuk.

Har du teknisk utbildning, truckkort, liftkort eller heta arbeten är det mycket meriterande.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072-402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!
 

 

Dela detta jobb

logga
Nimbus söker fastighet- och servicemedarbetare!

Premier Service AB