teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Noggrann tekniker till Hulteberg Chemistry

Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Noggrann tekniker till Hulteberg Chemistry

Har du erfarenhet från industri- eller produktionsarbete? Är du praktiskt lagd, kvalitetsmedveten, snabblärd och redo att ge järnet? Vill du jobba på ett snabbväxande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig. Just nu söker vi medarbetare till vår produktion av heterogena katalysatorer.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en omväxlande och intressant miljö där du ingår i ett mindre och kompetent produktionsteam. Rollen är i första hand fokuserad på produktion men kan även innefatta en del produktionstekniska uppgifter.

Din vardag kommer i första han att innefatta:

  • Hantera flera olika delar i produktionen

  • Enklare produktionstekniska uppgifter

  • Felsökning och underhåll

  • Vara med i uppskalningsprocessen av produkter från R&D till fullskalig produktion

  • Självständigt och i team driva igenom produktionskampanjer

  • Kvalitetskontroller och mätning

  • Rapportering och dokumentation

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är en positiv, hands-on och engagerad person med god teknisk förståelse. Det är meriterande om du har arbetat inom industrin tidigare och har truckkörkort, men vi söker även dig som har annan arbetslivserfarenhet. 

Då du kommer ingå i en mindre arbetsgrupp med prestigelösa kollegor så är det viktigt att du är flexibel, lyhörd och tekniskt intresserad. Du kommer också behöva hantera varierande arbetsuppgifter då produktionen ofta ställer om.

Du kommer även hantera olika farliga vätskor och vara i en produktion där du måste tänka på säkerheten först. Du har ett kvalitetstänk och det är viktigt att du är noggrann och vill lämna ifrån dig ett perfekt resultat.

Det är meriterande om du har kunskap och intresse inom kemi och mekanik samt ett sinne för planering.

Om arbetsgivaren

Hulteberg Chemistry & Engineering AB är ett svenskt, privatägt företag som specialiserar sig på forskning, utveckling och produktion av heterogena katalysatorer. Företaget grundades 2006 och kundkretsen är spridd över olika delar av världen. Vi är baserade i Malmö, och har i dagsläget ca 15 anställda och en omsättning på cirka 26 MSEK. Sedan start har medarbetare på Hulteberg arbetat med att ta katalysatorformuleringar och teknik från labbskala till marknad. Vi är just nu i en växande fas och arbetar aktivt med kunder i övergången från fossila bränslen till en grönare miljö. Välkommen att läsa mer om oss på http://www.hulteberg.com

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Hulteberg Chemistry & Engineering AB med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Herbertsson på telefon 072-33 77 455 eller e-post richard@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Noggrann tekniker till Hulteberg Chemistry

Telin Rekrytering & Konsult