teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Operativ lagerchef till Klinte

Ansök nu

Operativ lagerchef till Klinte

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige. Foodmarks affärsidé är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken som Fjällbrynt, Rydbergs, Lohmanders, Delikatessfabriken samt Jensens såser.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter närmare 5 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 1 miljard. Foodmark har ca 250 anställda och inom företagets kultur strävar man ständigt efter att kunna erbjuda sin personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget eller koncernen.

 

 

ViärendelavFoodmark.png

 Vi söker en engagerad och serviceinriktad lagerchef med mycket energi och ansvarstagande för att jobbet blir gjort. I din roll kommer du att utveckla och leda vår lagerverksamhet inklusive vårt råvaruintag tillsammans med en teamledare och 5-10 medarbetare.

Grunden i Foodmarks varuförsörjningsorganisation består av tre tillverkningsenheter i Sverige (Haninge, Klinte och Vidsel). Rollen som operativ lagerchef är placerad i Klinte på Gotland, och du kommer att ingå i fabrikens ledningsgrupp.

Din roll

Som operativ lagerchef har du både ett strategiskt och operativt ansvar för lagret, samtidigt som en stor del av ditt arbete (ca 50-60%) består av traditionellt lagerarbete ute i verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för och utveckla processer och rutiner för lagerverksamheten samt att säkerställa optimalt arbetssätt. Du har ett ansvar för att personalplanera, leda, motivera och utveckla lagerpersonalen, som är fördelade på 2-skift. Du kommer även att leda och delta i förekommande lagerutvecklingsprojekt.

Andra arbetsuppgifter är:

 • Budgetansvar för lagerverksamheten (personal och driftkostnader).

 • Ha ett övergripande ansvar för orderhantering, registrering av in- och utleveranser, inventeringar och kassationshantering i SAP. Innebär kontinuerlig kontakt med bland annat Foodmarks inköpsansvarig.

 • Ansvara för att vid behov informera och stötta koncernens inköpsavdelning vid inköp och leasing av truckar, komprimatorer och återvinning- och sophantering. Även säkra löpande service enligt avtal.

 • Ansvar för fabrikens alla fordon inklusive körtillstånd och säkra rätt utbildning hos personalen.

 • Delta vid intern- och externrevision.

 • Bemanningsplanering och planering för högsäsong.

 • Ansvarig för råvaruintag av potatis och rödbeta.

 • Delta i Foodmarks interna logistikplanering med logistikchefen.

I ditt dagliga arbete kommer du att kombinera ett operativt fokus på genomförande med ett strategiskt tankesätt. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

Vem söker vi?

Du är en person som har en stark förmåga att leda, motivera och samordna grupper och individer. Det är naturligt för dig att ta initiativ, samarbeta med andra och uppnå resultat. Du har en hög servicekänsla och det är naturligt för dig att hoppa in där det behövs, ibland på flera håll samtidigt. I rollen är det viktigt att du är bra på att prioritera, prestigelös, lösningsorienterad och kan växla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter. Eftersom Foodmark har volymvariationer under året med toppar under vår, sommar och högtider är det viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i en snabb och föränderlig miljö.

Meriterande kvalifikationskrav:

 • Tidigare erfarenhet i en ledande befattning.

 • Kunskaper i SAP, lagerhanteringssystem och Microsoft Office.

 • Truckkort B och C-lastbilskort inklusive erfarenhet av att köra.

Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Vad kan vi erbjuda?

 • En spännande arbetsplats med ett högt tempo.

 • Ett härligt team med högt i tak och stort engagemang.

 • Ett självständigt arbete där du har möjlighet till att påverka.

Vi tror att vår positiva atmosfär kommer att ta fram det bästa i dig. Du kommer också till ett företag som har många möjligheter, är marknadsledande och har flertalet välkända varumärken. Kollektivavtal med Unionen tillämpas.

Ansökan och kontakt

Om du vill ta möjligheten att gå med i vårt team skicka in din ansökan så snart som möjligt och senast den 6 juni. Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande. Tester (personlighet och logiskt tänkande) ingår i rekryteringsprocessen

Välkommen att kontakta Anna-Carin Löfstedt, Fabrikschef, 0708- 50 20 91 eller Jonna Åkerlund HR BP, 0708- 50 20 55 för mer information om tjänsten.

Dela detta jobb

logga
Operativ lagerchef till Klinte

Foodmark AB