teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

För kunds räkning i Gnosjö söker vi en driven person med stor vilja att lära sig som vill arbeta som stans- och laseroperatör.

Om tjänsten

Du kommer att jobba som stans- och laseroperatör där du kan använda och utveckla dina färdigheter i en modern maskinpark. Vi ser gärna att du har ett starkt teknikintresse och har jobbat som maskinoperatör, har du dessutom haft ställansvar är det ett stort plus. Att samarbeta bra med andra är ett krav då du jobbar i team ihop med kollegor och tillsammans med en teamledare.

Tjänsten är förlagd till dagtid.

Vi söker dig som

är en lagspelare som tar eget ansvar, är noggrann och har kvalitetstänk. Du har god förståelse för ritningsläsning och har gärna erfarenhet av arbete med plåt. Om du har truckkort är det en stor fördel, men ingen nödvändighet. Du har en förmåga att se möjligheter, är lösningsbenägen och redo att lära dig nya saker. Du tycker om utmaningar samt är driven, initiativtagande och visar stor vilja.

Företaget står för utbildning och stöd. Du bör ha datorvana samt hantera svenska i tal och skrift.

Du startar din anställning sex månader på Montico AB. För rätt person övergår anställningen sedan i fast anställning hos kund.

Vill du vara en del av en växande och framgångsrik organisation, skicka då din ansökan och CV idag! Tillsättning sker löpande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Operatör stans/laser

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb