teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Paroc söker truckförare till Hällekis!

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Paroc söker truckförare till Hällekis!

Om företaget
Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet hos småhusbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industribyggare. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö.

Paroc är en del av Owens Corning.

Dina arbetsuppgifter
Är du på jakt efter ett varierande jobb som truckförare på ett innovativt företag? Då bör du läsa vidare!

Premier söker just nu dig som vill arbeta som truckförare hos Paroc AB på fabriken i Hällekis.
Som truckförare arbetar du med att köra truck på utlastningen samt med att lossa och lasta lastbilar. Att säkerställa att arbetet flyter på utan hinder samt att säkerhetsrutiner och övriga rutiner efterföljs är också en del av dina arbetsuppgifter. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd på 2-skift, dagtid kan förekomma. Tjänsten är ett sommarvikariat men för rätt person finns goda möjligheter till fortsättning även efter sommaren.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med god erfarenhet av truckkörning att söka tjänsten. Att du har avslutad gymnasial utbildning med godkänt resultat, truckbehörighet A1-4 och B1-3 samt erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ är ett krav. Har du utöver detta erfarenhet av att lossa och lasta lastbilar är detta mycket meriterande! Du som söker har fyllt 18 år och innehar B-körkort samt tillgång till bil.

Vi ser gärna att du som person har ett stort engagemang och driv, du är effektiv och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Det förekommer tempoväxlingar i arbetet så du behöver också kunna hantera dessa och vara stresstålig.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

 

Dela detta jobb

logga
Paroc söker truckförare till Hällekis!

Premier Service AB