teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Personal till Ljunghäll i Södra Vi

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

Personal till Ljunghäll i Södra Vi


Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och har över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och är det ledande företaget i norra Europa inom denna nisch. Moderbolaget Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden AB är det största bemanningsföretaget i Vimmerby med omnejd och vi söker nu personal för att arbeta hos Ljunghäll i Södra Vi.

Kompetenser Eterni främst letar efter är gjuteri- och CNC-operatörer. Vi har också ett intresse av erfarna truckförare (motviktstruck) men även dig som vill byta bransch eller har intresse av att utveckla dig vidare inom industrin.

DIN PROFIL
- Meriterande med erfarenhet av industrin från tidigare arbete eller utbildning från gymnasium.
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Kunna arbeta skiftgång.
- Körkort och bil är ett krav om du inte bor i Södra Vi.
- Truckkort är meriterande.

Du ser det som självklart att utföra jobbet med noggrannhet och kvalitet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Viktiga egenskaper för Eterni och Ljunghäll är ansvarskänsla, flexibilitet, att du har ett gott ordningssinne, god arbetsmoral och inte är rädd för nya utmaningar.
Skydds- och säkerhetstänk är jätteviktigt i tjänsten och något du måste ha med dig.

OM TJÄNSTEN
Tjänsterna tillsätts löpande och är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som anställd hos Ljunghäll.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström via henrik.nordstrom@eterni.se eller Linda Malmros linda.malmros@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Personal till Ljunghäll i Södra Vi

Eterni Sweden AB