teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PLATSCHEF

Ort
Kategorier
Utgår

2024-05-31

Ansök nu

PLATSCHEF

Vi på Purac är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu operativa, ansvarsfulla och strukturerade platschefer. Som arbetsledare hos oss blir du en del av ett stabilt och marknadsledande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta projekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Om rollen
Det dagliga arbetet som platschef innebär framförallt planering, styrning och samordning av personal/underentreprenörer på arbetsplatsen. Mer specifikt kommer du att ansvara för att bland annat bra arbetsmiljö och god kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att ha uppföljning av projektens resultat avseende exempelvis kostnader, tidplan och logistik. Som platschef hos Purac arbetar du mot Puracs och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också en produktionstidsplan, en produktionskalkyl, vårt vägledningssystem och självklart stöd från chefer, kollegor och projektteam.

Din profil
Det här jobbet passar dig som har några års erfarenhet av en ledande befattning inom produktion av vattenverk, biogas, avloppsreningsverk, eller liknande verksamheter. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från det kontor som ligger lokalt där du bor.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Joakim Andersson på joakim.andersson@purac.se eller 0738 427992.

Välkommen att skriva historia tillsammans med oss!

 

 

Dela detta jobb

logo
PLATSCHEF

Workspace Recruit