teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Praktikplats för nyutexaminerad Ingenjör - Ingenjörsfirman Rörkraft, Stockholm

Ansök nu

Praktikplats för nyutexaminerad Ingenjör - Ingenjörsfirman Rörkraft, Stockholm

Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling och med en strävan efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med sina kunder. Sedan starten 1998 har de varit ett stabilt bolag som växer tillsammans med sina kunder och uppdrag.

Företaget har lång erfarenhet av rör och anläggningsprojektering inom processanläggningar och utför tjänster inom el och automation, rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion samt processanalyser. Ingenjörsfirman Rörkraft arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer och ser med stor tillförsikt på framtiden.

Rörkrafts team består idag av 60 kompetenta och trevliga medarbetare som genomför uppdrag i projektform via kontor i Stockholm, Lund och Karlshamn.

PRAKTIKPLATS FÖR NYUTEXAMINERAD INGENJÖR - INGENJÖRSFIRMAN RÖRKRAFT, STOCKHOLM

Har du en avslutad ingenjörsutbildning eller tar du examen till sommaren, söker du en LIA-plats eller praktikplats?

Till Rörkrafts kontor i Stockholm söker vi nya praktikanter med en pågående eller klar ingenjörsutbildning inom maskin/mekanik och med intresse av att konstruera och designa energisystem.

Ingenjörsfirman Rörkraft expanderar kraftigt och du har nu chansen att bli en del av de kompetenta och trevliga team som sitter i Stockholm. Här får du möjlighet att komma in i en roll med mycket ansvar, där du också får den tid och stöttning som du behöver som junior i branschen.

Rörkraft vill ge dig en riktig bra start på karriären. Den juniora projektingenjören har ett brinnande intresse för anläggningsindustri och är beredd att med ett stort engagemang utvecklas till en noggrann och driven konstruktör. I gengäld får du möjligheten att genom mycket kvalificerade medarbetare förstå en projekterings alla faser från grunden och succesivt ta mer och mer ansvar. Ett mycket spännande tillfälle för rätt person.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga samt ett intresse för ett fint förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är högt kommunikativt och kräver goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i nedan beskrivning:

  • Du är antingen nyutexaminerad civilingenjör/högskoleingenjör eller så har du arbetat något år som maskiningenjör med erfarenhet av processutveckling och projektering inom industrin.

  • Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor samt är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt.

  • Som person är du driven och har lätt för att ta till dig ny information och kunskap.

  • Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt eller uppdrag samtidigt.

  • Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

  • Du är intresserad av projektering i 3D och ska på sikt kunna tillämpa relevanta beräkningsprogram inom främst mekanisk hållfasthet.

Varför Rörkraft?

Här får du en möjlighet att bidra till Rörkrafts fortsatta framgångsresa tillsammans med ett starkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Rörkraft är en modern arbetsplats där man allt som oftast samarbetar över kontoren i olika uppdrag.

Genom att vara lyhörda, engagerade och ansvarstagande har Rörkraft en fortsatt målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare. Du välkomnas in i ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och man förstår vikten av att dela med sig av sina erfarenheter och man utbildar gärna varandra.

Hos Rörkraft är närmsta chef och snabba beslut bara en armslängd bort.

Ingenjörsfirman Rörkraft erbjuder en trevlig arbetsplats i moderna lokaler med närhet till både vatten, restauranger och bra kommunikationer.

Ansökan:

Den här rekryteringen sker tillsammans med RekryteringsKonsulten. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Praktikplats för nyutexaminerad Ingenjör - Ingenjörsfirman Rörkraft, Stockholm

RekryteringsKonsulten Sverige AB