teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Premier söker processoperatörer

Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Premier söker processoperatörer

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi på Premier flera processoperatör till Götene med omnejd! Som processoperatör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av övervakning av maskiner, avsyning av material, processtädning samt viss truckkörning.
Utöver detta är du en viktig del för den dagliga driften och hjälper till med diverse andra uppgifter.

Arbetet innebär 2-skift på vardagar och startdatum är omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta praktiskt. Som person ser vi att du är ansvarfull och engagerad samt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Har du erfarenhet av industriarbete är detta meriterande.

Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket lära dig mer om det.

Krav för tjänsten är avslutad gymnasial utbildning med godkänt resultat samt körkort och tillgång till bil. Eftersom viss truckkörning förekommer är också truckkort B1 och B3 ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld, tel: 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Premier söker processoperatörer

Premier Service AB