teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Premier söker truckförare till sommaren!

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Premier söker truckförare till sommaren!

Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren truckförare som söker arbete i sommar? Då kan det vara dig som vi på Premier söker!

I rollen som truckförare arbetar du både med att lossa och lasta gods samt plocka ihop ordrar på pall inne på lagret. Då det stundtals är många produkter som ska plockas, samtidigt som det finns en tidsplan att förhålla sig till, lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta och kommunicera med dina kollegor på plats men även de chaufförer som ska lasta av och på material. Rollen innebär mycket eget ansvar och variationsrika dagar tillsammans med ett trevligt gäng kollegor.

Arbetstiden är förlagd på dagtid eller 2-skift. Då tjänsten sträcker sig över sommaren är starten i juni.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med god erfarenhet av truckkörning att söka tjänsten, att du har truckbehörighet A2 och B1 samt erfarenhet av att köra motviktstruck och ledstaplare är ett krav. Har du tidigare lossat och lastat lastbilar eller plockat ordrar via digital plocklista är det starkt meriterande.

Du som söker har fyllt 18 år samt innehar B-körkort och tillgång till bil.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

 

Dela detta jobb

logga
Premier söker truckförare till sommaren!

Premier Service AB