teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Processoperatör till nytänkande CleanTech-bolag

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Processoperatör till nytänkande CleanTech-bolag

Det nya svenska bolaget Envigas inom s k sustainable technology, är Nordens första bolag för storskalig produktion av BioCarbon och som påbörjat reguljära leveranser. Genom en s k pyrolys-process producerar Envigas högkvalitativt biokol (s k biocarbon), pyrolysolja och s k syngas. Envigas fokuserar på att i första hand leverera biokol till stålindustrin och som ersättning för fossilt kol i dess ambition att tillverka CO2-neutrala produkter.

Om tjänsten

Som Processoperatör kommer du var del av Envigas spännande tillväxtresa. Envigas har påbörjat planera för en kraftig expansion av produktionskapaciteten genom projektering och byggnation av en eller flera storskaliga produktionsanläggningar. I rollen som Processoperatör kommer du att ingå i ett produktionsteam med ansvar för att produktionsmålen uppfylls, för drift, för övervakning, för underhåll av tillverkningsprocessen och för att säkerhetsställa att produkterna uppfyller kundernas högt ställda kvalitetskrav. Teamet har en 24/7 tjänst, vilket innebär att teamet arbetar efter ett 3-skiftschema (dag, kväll och natt). Produktionen sker i fabriken i Bureå i Skellefteå.

Du ges goda möjligheter till självständigt arbete samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansvarsområden

Driva, övervaka och underhålla tillverkningsprocesser, inklusive utrustning och instrumentering för att säkerställa att de uppfyller kvalitets- och produktionsstandarder.

Genomföra kvalitetskontroller och inspektioner för att säkerställa att produkterna uppfyller kraven. Rollen innebär även att felsöka och lösa eventuella problem som uppstår under produktionen, samt start och övervakning av automatiserade processer och åtgärda eventuella brister

Om dig:

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförande av dessa, samtidigt som du ser ett värde i att samarbeta med andra människor. Som person är du ansvarstagande, strukturerad, flexibel och grundlig i ditt arbete. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och ser möjligheter snarare än hinder.

Förutom de personliga egenskaperna ser vi även att du har:

 • Utbildning inom driftteknik, gärna med inriktning mot processteknik eller motsvarande erfarenhet från tillverkningsindustrin

 • God dator- och systemvana

 • Goda kunskaper av automatiserade processer

 • Minst 2 års erfarenhet där du arbetat i liknande roller

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

 • B-körkort

Meriterande för tjänsten är:

 • Erfarenhet att läsa instrumentritningar och P&ID´s.

 • Kunskap inom reglerteknik.

 • Erfarenhet av process-, värme- eller kraftvärmeverk.

 • El-behörighet.

 • Erfarenhet av heta arbeten.

 • Pannoperatörscertifiering kategori 4

 • Truckkort, behörighet C2

 • Engelska, i tal och skrift.

Ansökning

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ed:Za och Envigas önskar att alla frågor om processen går till Ed:Za. Vi granskar urvalet löpande och kan därför ha att vidare med kandidater innan annonsen stängs. Tyvärr accepterar vi inte ansökningar via e-post, men har du frågor om processen är du välkommen att kontakta oss på Ed:Za.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Processoperatör till nytänkande CleanTech-bolag

EdZa AB