teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

OEM Automatic är idag en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör.

Om tjänsten

Som produktansvarig har du en nyckelroll där du är länken mellan kunder, leverantörer och den egna säljorganisationen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utveckla och driva försäljningen av tillverkarnas produkter i Sverige. Genom kunskap om produkterna och din nära kontakt med säljorganisationen hjälper du tillverkarna att bli konkurrenskraftiga på den svenska marknaden. Du är därför den som förvaltar och utvecklar relationen med leverantörerna/tillverkarna du ansvarar för.

Arbetsbeskrivning

I den här rollen är du Produktansvarig för affärsområde Elskåpskomponenter. Där arbetar du med smarta och innovativa automationskomponenter. Du ansvarar för den dagliga kontakten med leverantörer och ser till att produktportföljen är uppdaterad utifrån såväl kundbehov som trender på marknaden. Vidare har du koll på att rätt kvalitet och funktion upprätthålls inom dina produktområden. Du är ett bollplank och stöd för säljarna och förser dem med produktkunskap och marknadsmaterial. I rollen är det naturligt att besöka både kunder, tillverkare och leverantörer.

Placeringsort är Tranås och i tjänsten ingår en del resor, både inom Sverige och i Europa.

Vi söker dig som

är social och tycker om att bygga relationer samtidigt som du har ett stort teknikintresse. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning. Du ska vara självgående och en person som har lätt för att ta egna initiativ. Du behöver ha B-körkort och god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Produktansvarig inom teknik

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Dela detta jobb