teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsarbetare sökes till Stena Recycling i Trollhättan!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Produktionsarbetare sökes till Stena Recycling i Trollhättan!

Om företaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund Stena Recycling AB söker nu en produktionsarbetare som har erfarenhet av maskinkörning med grävmaskin och skogsmaskin till deras anläggning i Trollhättan. Arbetsuppgifterna består bland annat av att lasta, lossa, sortera och bearbeta olika material. Tjänsten innefattar också dokumentation med IT-verktyg såsom iPad. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kl. 07.00-16.00 måndag-fredag. Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag via Premier med goda möjligheter att senare få anställning hos Stena Recycling.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av maskinkörning med grävmaskin och skogsmaskin. För att trivas i rollen som produktionsarbetare ser vi att du har en positiv inställning, hög arbetsmoral med sinne för ordning och reda samt ett högt säkerhetstänk. Du är bekväm i att fatta egna beslut och trivs med att arbeta i team. Vi ser också att du är tekniskt kunnig och en van datoranvändare. Det är meriterande om du har heta arbeten. B-körkort och tillgång till bil är krav för tjänsten. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ytterligare krav.

 

Om oss
Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Andrej Lovric tel 070-785 84 12. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Produktionsarbetare sökes till Stena Recycling i Trollhättan!

Premier Service AB