teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Produktionschef | Attacus Stål & Smide | Östersund

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Produktionschef | Attacus Stål & Smide | Östersund

Drivs du av att leda och utveckla andra och av att vara den som samordnar och organiserar produktionen? Är du en engagerad och kommunikativ person? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en produktionschef till ett uppdrag på Attacus Stål & Smide i Östersund.

Om Attacus Stål & Smide

Attacus Stål & Smide grundades 1949 och är ett av Jämtlands äldsta svets- och smidesföretag. Bolaget är etablerat i Vaplan och Östersund där vi förfogar över drygt 3500 m2 verkstadsyta men arbetar rikstäckande och har även vissa uppdrag utomlands.

Vi ser personalen som företagets viktigaste tillgång. Vår målsättning är att skapa en arbetsmiljö som stimulerar engagemang, kunskapsutveckling och ansvarstagande.

Att arbeta som konsult

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och Attacus Stål & Smide.
Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos Attacus Stål & Smide. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i 8 månader och om båda parterna är nöjda med samarbetet finns mycket god chans till fortsatt anställning hos Attacus Stål & Smide.

Om jobbet

Som produktionschef ingår du i ledningsgruppen och ansvarar för hela produktionsplanen. Dina ansvarsområden är att driva, samordna och organisera produktionen så att leveranstider och kvalitetsmål uppnås. Du kommer att ha personalansvar samt ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet och se till att det är ordning och reda i verkstad och produktion. Att leda och utveckla verksamheten framåt tillsammans med medarbetarna samt aktivt arbeta med lagutvecklingen ingår också.
Du kommer att vara spindeln i nätet och en viktig länk mellan ledningen och produktionen. Dina arbetsuppgifter är i första hand kundkontakt, inköp, beredning, planering, fakturering och produktionsledning. Även arbeten med enklare produktionskalkyler och framtagning av tillverkningsunderlag kan förekomma.

Är du rätt person för jobbet?

Vi på Jefferson Wells söker dig som har erfarenhet av arbete som produktionschef eller liknande. En stor fördel för att lyckas i den här rollen är om du sedan tidigare har verkstadsvana, men större fokus ligger på de rätta ledaregenskaperna framför teknisk kompetens.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Vi söker dig som har bra ledaregenskaper och gillar att arbeta i, samt utveckla, team. Det är också viktigt att du har lätt för att identifiera problem och hitta lösningar samt att du tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och arbetar med god framförhållning och planering. Dessutom har du en ödmjuk inställning till både dina styrkor och svagheter.
Det är meriterande, men inget krav, med god kunskap inom skärande bearbetning, plåtbearbetning och svetsarbeten med krav enligt EN1090/ISO3834.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult hos Jefferson Wells i Östersund har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare i Jämtland och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag.
Givetvis har du en lokalt förankrad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken "ansök nu."

Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Lisa Qvarngård via e-post: lisa.qvarngard@manpower.se ansvarig rekryterare Anna Ajax via e-post: Anna.ajax@manpower.se. Tjänsten kan komma att tillsättas löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag som är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister samt en del av ManpowerGroup med över 65 års erfarenhet av uthyrning och rekrytering. Lokalt i Östersund har vi nu funnits i över 20 år. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

 

 

Dela detta jobb

logo
Produktionschef | Attacus Stål & Smide | Östersund

Jefferson Wells