teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Produktionschef Cirkulära tjänster, Västblekinge Miljö AB

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Produktionschef Cirkulära tjänster, Västblekinge Miljö AB

Vill du leda och driva en produktions- och affärsinriktad organisation som med yttersta miljömedvetenhet tar ansvar för att förädla inkommande material till säljbara produkter? Välkommen till VMAB - ett bolag i en spännande utvecklingsresa där dina möjligheter att påverka till framgång är stora.

Dina Arbetsuppgifter

I din roll som Produktionschef cirkulära tjänster blir du en nyckelspelare såväl för ledningsgrupp som för ditt team. Din underställda organisation består av 20 medarbetare varav två chefer och två specialister rapporterar direkt till dig. Inkommande material till anläggningen förädlas genom olika processer till säljbara produkter som biogas, biogödsel, flis och jord. Ditt verksamhetsområde innefattar:

 • Biogasanläggning med dess produktion, process och anläggning

 • Sluttäckta deponier, lakvattensystem och tillhörande anläggningar

 • Material, logistik, fordonspark och verkstad

Som Avdelningschef tar du bland annat följande ansvar:

 • Resultat- och budgetansvar för verksamheten

 • Personalansvar som innebär utveckling och coachning av dina rapporterande chefer, specialister och organisationen så att utveckling och verksamhetsmål uppnås

 • Ansvar för att ständigt förbättra och utveckla de processer som sker inom ditt verksamhetsområde

 • Ett kund- och affärsansvar för den förädling och kretsloppsanpassade återvinningen som sker

 • Ansvar för att driva projekt av varierad omfattning och karaktär

 • Att i en aktiv ledningsgrupp bidra till det bolagsövergripande arbetet

Kompetensen inom din organisation är hög, du rapporterar till VD – och självklart delar du VMAB:s värderingar Mod och Kompetens och du kan med stolthet ställa dig bakom vikten av att vara en Miljöhjälte.

Din Profil

Dina erfarenheter och kunskaper är viktiga för oss men likväl att du har rätt inställning och framåtanda. Det vi önskar att du tar med dig till VMAB är:

 • Erfarenhet från en liknande roll t ex som produktions- eller avdelningschef med fullt resultatansvar samt drift- och underhållsansvar

 • Leda verksamhet genom andra chefer, projektledare och specialister

 • Erfarenhet av att sluta såväl inköpsavtal som kundavtal

 • Beställt och styrt projekt, köpt in och lett externa konsulter, samt arbetat utvecklings- och förändringsorienterat

 • Erfarenhet av att suttit i en aktiv och framåtriktad bolagsledning

 • För tjänsten relevant högskoleutbildning, du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift samt har en god systemmognad

Du är en person gillar att röra dig mellan de operativa och strategiska frågorna och som med engagemang och inkludering skapar framdrift tillsammans med din omgivning. Du utvecklar och stöttar din personal samtidigt som du ger utrymme för det egna ansvaret hos var och en. Du har en god affärsekonomisk förståelse, bidrar med struktur och effektivitet samtidigt som du trivs i en utvecklingsinriktad och teknisk verksamhet.

Övrig Information

 • Placeringsort: Mörrum med möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 dagar/vecka

 • Start: Med hänsyn till uppsägningstid

 • Varaktighet: Tillsvidare

 • Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar VMAB med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 076-555 83 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 1 oktober 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Västblekinge Miljö AB (VMAB) är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. VMAB är ett ansvarsfullt miljöföretag med fokus på framtiden. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Där har vi ansvaret för planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, drift av biogasanläggning, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. VMAB driver med egen personal, avfallsanläggningen i Mörrum, där finns också huvudkontoret. Återvinningscentralerna drivs till större delen av egen personal, medan transporterna av hushållsavfall utförs av entreprenörer.

Dela detta jobb

logo
Produktionschef Cirkulära tjänster, Västblekinge Miljö AB

Maxkompetens