teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionspersonal

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Produktionspersonal

NIBE söker nu personal till våra produktionsavdelningar i Markaryd. 
Som anställd i produktionen kommer du att vara en viktig del av NIBEs produktionsprocess och tillverka produkter i enlighet med våra höga kvalitetsstandarder. Du kommer att arbeta i team där ni har nära samarbete med er teamleader.

OM TJÄNSTEN

Vi söker många olika personalkategorier i vår produktion, men främst till våra produktionslinjer, elmontering, driftprovning och lödavdelningar.

Arbetstiderna är vanligtvis 2-skift, men även dagtid-, helg- och nattskift förekommer. Huvuddelen av arbetsuppgifterna utförs med prestationslön (ackord).

DIN BAKGRUND

Som person är du praktiskt lagd och trivs med att arbeta med händerna.
Du besitter även en god samarbetsförmåga och värdesätter kvalitet samtidigt som du kan hålla ett högt tempo. 

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. 

Har du erfarenhet inom montering sedan tidigare så är det meriterande. 

ANSÖKAN

Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att skicka in en ansökan.

Vi tillämpar löpande rekrytering. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.  

MER OM OSS
Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap.

NIBE I SIFFROR
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Nathalie Jonsson

HR

0433- 27 30 00

nathalie.jonsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Produktionspersonal

NIBE AB