teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

LMV Industri AB köptes 1997 av Thomas och Benny Jansson, företagets namn var tidigare Silverdalens Mekaniska Verkstads AB (SMV) och tillverkade den välkända SMV trucken. Detta företaget var således bakgrunden till nuvarande Konecranes Lifttrucks AB som numera är största enskilda kund hos LMV Industri AB

Sedan 1997 har det skett stora förändringar i Lönneberga, lokalerna har byggts ut med två nya hallar med måtten 66 x 25 m resp. 30 x 25 m och med en lyfthöjd på ca 10 m. Företaget har ca 35 anställda och arbetar idag med ren legoproduktion till ett flertal olika kunder.

Exempel på produkter är maskinstativ, produkter till stålverksindustrin, tyngre fordonsindustri (truckar), sågverksindustrin, olika former av specialstativ för materialhantering (enligt kundens önskemål) m.m.

Om tjänsten

Vi söker nu produktionspersonal till vår kund i Lönneberga
Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico där LMV Industri AB har som ambition att erbjuda en anställning direkt hos sig efter en tids inhyrning.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter som kan förekomma i din roll är kapning, montering samt svetsning.
Du kommer att arbeta med tillverkning av olika produkter, därför ställs det höga krav på goda kunskaper i ritningsläsning samt materialkännedom.

Vi söker dig som

Har erfarenhet från liknande arbete tidigare eller har du kanske ett intresse av att skruva och meka på fritiden. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad. Du är van vid att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Du beskriver dig själv som en person som är noggrann och kvalitetsmedveten. För dig är ett gott samarbete och att vara en god kollega viktigt då detta skapar en positiv arbetsmiljö.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan denna tjänst vara intressant för dig!

Krav
B-körkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande
Truck- och traverskort

Tjänsten är förlagd på dagtid, måndag-fredag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

logga

Produktionspersonal till LMV industri AB

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-07-02

Ansök nu

Dela detta jobb