teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Produktionsplanerare

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-26

Ansök nu

Produktionsplanerare

NIBE har stort fokus och intresse av en rationell produktion och vi förstärker nu vår planeringsavdelning med en ny Produktionsplanerare. Vi har idag närmare 800 personer som arbetar i direkt produktion med allt från svetsning, plåtarbete och målning till montering av värmepumpar och kaminer.

NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en produktionsplanerare på NIBE med placering i Markaryd. Vi förstärker ytterligare och den nu aktuella tjänsten förstärker den centrala planeringsfunktionen och har till uppgift att planera produktionen i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta med den kapacitetsavstämda långsiktiga produktionsplanen med tidsstyrda säkerhetslager men även den kortsiktiga finplaneringen i vårt APS-system, Compass C10. Du ingår i ett team tillsammans med övriga produktions- och materialplanerare samt arbetsledare och du är delaktig i att stämma av kapacitets- och resursbegränsningar i form av bemanning och material.

DIN BAKGRUND

Vi söker en driven person som är duktig på problemlösning och har en tydlig produktionsplanerings ådra. Du brinner för att utveckla såväl process som samarbetet avdelningar i mellan.

NIBE har en stolt historik samt kultur, så för att lyckas behöver du vara en stark och trygg person men samtidigt lyhörd och smidig i ditt umgänge med andra. Arbetet kräver att du är driven och engagerad för att optimera output i vår produktion.

Du arbetar dagligen i våra stödsystem för produktion, samt Microsoft Office. För att trivas i rollen har du en teknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av produktion och planering är meriterande. Arbetslivserfarenhet inom de produktområden som vi verkar är också vara meriterande.  

Då arbetet innebär mycket kontakt med människor inom vår organisation är goda kunskaper inom svenska och engelska, både i skrift och muntligt ett krav. Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 26 april 2023. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.

Dela detta jobb

logga
Produktionsplanerare

NIBE AB