teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

PRODUKTREVISOR

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

PRODUKTREVISOR

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och bidra till en bättre och mer hållbar framtid? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en hållbar produktportfölj i världsklass som kräver ett både intensivt och högklassigt kvalitets- och hållbarhetsarbete. Vår goda tillväxt öppnar ständigt nya möjligheter för dig som vill ha en bra karriär och som söker nya utmaningar både i Sverige och internationellt.  

Nu söker vi en systematisk och noggrann produktrevisor som vill arbeta med att kvalitetssäkra hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.  

EN DAG PÅ JOBBET

Som i ett led att vi expanderar vår verksamhet behöver vi förstärka upp inom produktrevision på produktsegmentet kaminer, skorstenar samt reservdelar och tillbehör. Du blir en del av ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisationen gällande kvalitetssäkring, ständiga förbättringar i verksamheten och problemlösning. Som en del av vår kvalitetssäkring, både av befintliga produkter och nya projekt, är vi ett gäng produktrevisorer som arbetar med att avsyna produkterna ur våra kunders perspektiv och emot vår interna specifikation. Du ansvarar för att i stödsystem skriva rapporter till våra interna leverantörer/produktionsenheter och ha daglig kontakt med produktionen vid felåterföring. Du arbetar dagligen i våra stödsystem för produktion, kvalitet, samt Microsoft Office.

STÄMMER DET HÄR IN PÅ DIG?

Vi söker dig som har god kunskap om tillverkningsprocesser inom industrin, ett brinnande intresse för teknik och ha körkort B. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och har en god social förmåga. Erfarenhet från liknande industri, kvalitetsarbete och revisionsteknik är meriterande. Du behöver även ha grundläggande datorkunskap. Tjänsten passar dig som gillar att arbeta systematiskt och noggrant, förstår vikten av ordning och reda, personlig integritet samt att samarbeta med andra funktioner i organisationen. Eftersom vi är en global koncern behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.  

MER OM OSS

Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap.

NIBE I SIFFROR

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.  

VÄLKOMMEN ATT SÖKA JOBBET

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Du söker jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi rekryterar löpande och ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, men senast den 2 juni 2023. Vill du veta mer så hör av dig till någon av oss.

KONTAKTPERSONER

Eva-Marie Sandberg

Kvalitetsansvarig för Contura

0433-27 30 00

eva-marie.sandberg@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist

0433-273000

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
PRODUKTREVISOR

NIBE AB