teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Project Manager/Projektansvarig, Haninge

Ansök nu

Project Manager/Projektansvarig, Haninge

ARNON-LOGO-RGB.jpg

I rollen kommer du vara en viktig del i vårt Delivery Management Team med verksamhet i Polen, Finland och i Sverige. Du ansvarar för att leda leverans tillsammans med vår produktion till våra svenska kunder. Du rapporterar till VD samt COO i Finland.

Dina huvudsakliga uppgifter:

  • Styra leveransprocessen gentemot våra kunder och vara den primära kontakten

  • Analysera och säkerställa att leveranser och leveransprocesser är i linje med kundernas behov och krav

  • Nära samarbete med produktion och inköp för att optimera leveransen

  • Ansvara för att optimera kostnader och upprätthålla standard och kvalité

För att lyckas i rollen är det värdefullt att rätt person har goda tekniska och affärsmässiga kompetenser samt gedigen erfarenhet av att samordna och planera. Ett mindset med tyngdpunkt på att vårda och utveckla kundrelationer och kundspecifika lösningar kommer vara meriterande i rollen.

Din bakgrund är en akademisk examen inom automation, elektroteknik eller motsvarande, gärna från elskåpsbranschen sedan tidigare. Det är även meriterande med erfarenhet inom Supply Chain Management. Du har en gedigen erfarenhet av projekt- och produktionsledning och har en god förståelse av industriell produktion. Du har kunskap av IEC standarder relaterade till elektroteknik och tillverkning.

Viktigt är dock att vi ser att du har en ”hands-on” attityd, är lösningsorienterad och att du inte backar inför nya utmaningar och problemställningar. Du är en god förhandlare och är noga med goda relationer i kommunikationen med kunder, leverantörer och medarbetare. Du måste behärska både svenska och engelska både i tal och skrift, finska är givetvis meriterande. Du är van SAP användare eller motsvarande och innehar körkort.

Du kommer att vara en nyckelperson i företaget där samarbete, kommunikation och utveckling är viktiga hörnstenar för vår framgång. En god laganda genomsyrar hela vår arbetsgemenskap och vår personal är väldigt engagerade i företaget och dess utveckling.

Varför Arnon? Vi värnar om ditt välbefinnande och det avspeglas i form av lovvärda betyg i vår senaste personalundersökning, bland annat i bedömningen av den egna arbetsförmågan. Arbetet är betydelsefullt för oss och vi gör det professionellt – med ett gott humör!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande

Välkommen med din ansökan!

Arnon tillhandahåller industriell elektrifiering och automationslösningar som en komplett tjänst för utvalda kunder. Vi förser i första hand maskin-, gruvdrift-, utrustnings och områden avseende förnybar energi. Vi har samarbetat med våra kunder i över 40 år och har vuxit till en internationell automationsleverantör. Idag är vi den största automations- och ställverks leverantören i Skandinavien.
Arnon har idag nära 300 experter som arbetar på sex olika platser i tre länder; Finland, Sverige och i Polen. Vårt huvudkontor ligger i Tammerfors, Finland. Läs mer på: www.arnon.fi/sv/

Dela detta jobb

logo
Project Manager/Projektansvarig, Haninge

Rubino Rekrytering AB