teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektbeställarrepresentant – Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Projektbeställarrepresentant – Ringhals

About the job

Är du Utvecklingsingenjör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Nu söker vi en Projektbeställarrepresentant till grupperingen NTAB på Ringhals. Huvuduppgiften för enhet Anläggningsteknik NTA är att stötta Avdelningschefen på Teknik, cNT med att vidmakthålla, utveckla och avveckla Ringhals anläggningar (Ringhals 3 och 4). NTAB bistår ”Projektbeställare” (PB) med att beställa och övervaka anläggningsändringar i projektform samt värderar och verifierar att PB kan ta emot resultatet.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter:

Befattningens huvudsakliga syfte är att primärt beställa de behov som beslutas på systemförvaltarmötet, SFM. Från det att behovet är tekniskt beslutat ta över och planlägga uppdraget i Anläggningsutvecklingsplan och sedan beställa uppdraget från start till mottagande. Inför start av uppdrag skriva en beställning (Projekt Charter) till vårt projektkontor, skriva ett finansieringsbeslut för kommande fas och i tillämpliga fall ta fram ett business case.

Under projektens gång bevaka att mottagarsidan får det som beställts samt skriva finansieringsbeslut för alla faser inom projektet.

Your profile

Om dig

Vi ser gärna att du

• Är utbildad civilingenjör/-högskoleingenjör alternativt motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet.

• Flerårig erfarenhet från något av områdena ventilation HVAC, reaktor eller process samt mycket god anläggningskännedom 

• Erfarenhet av arbete inom anläggningsutveckling är meriterande

• Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska

• Goda ledaregenskaper och förmåga att hantera ett fritt arbetssätt med ett stort nätverk

Du trivs i en roll med många kontaktytor som innebär tät samverkan med andra delar i organisation. Att du ser fördelarna i samarbete och kommunicerar tydligt för att lösa frågeställningar på ett konstruktivt sätt är därför viktigt.

Din analytiska sida, i kombination med att se på verksamhetens helhet och långsiktiga behov, hjälper dig att driva arbetet framåt även om något oväntat inträffar. Som person tar du ansvar kring att planera, samordna och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov och när verksamheten tillåter. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Ringhals 

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Torstensson 0722017312 eller fredrik.torstensson@vattenfall.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren, sofia.berggren@vattenfall.com

Patrik Harrysson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 26/3. Vi har mycket spännande uppdrag på gång inom kärnkraften. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag! Har du tidigare arbetat på Ringhals eller inom kärnkraftsindustrin så är du varmt välkommen tillbaka.

Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Dela detta jobb

Projektbeställarrepresentant – Ringhals

Vattenfall AB